Energiák áramlása*Letisztulás

Kitört a vihar, mindenki csak a saját természete szerint tud cselekedni. Van, aki annyira retteg, hogy elnémul a félelemtől. Van, aki eszét vesztve menekül. Van, aki menedéket keres, elbújik.

S bár kevesen, de vannak olyanok is, akik alig várták, hogy végre vihar kerekedjen, s hogy ennek nyomán letisztulhasson végre minden. Kitárjuk most szárnyainkat a viharos szélben, és a szelek járásától függően, vitorlázunk, pihenünk, vagy repülünk éppen…

Kardinális dolgok történnek jelenleg az energiák terében. Több energetikai dolog is történik egyszerre, egy időben és ezt bizony érezzük minden sejtünkben. A tavaszi Napforduló és az ezzel egy időben induló új 13 napos energetikai ciklus, alaposan átrendezi most életünket. Csak állunk a saját életterünk közepében és értetlenül bámuljuk, hogy mi történik éppen.

Hatalmas energiahullám érte el a Földet az elmúlt 2 napban, olyan mintha egy hatalmas vihar söpört volna végig mindenen. Sőt, nem is vihar, valami sokkal erőteljesebb…akár egy tornádó is lehetett. Ahogy körülnézek, embereket látok, kétségbeesetten. Segítséget kérően. Azt mondják, nem álltak készen erre, nem várták ezt. Nyár van, a Napforduló ideje, teljesen másra számítottunk mindannyian, nem erre. Azt vártuk, hogy Fény és meleg lesz, mert ennek van ideje. Ehhez képest egy hatalmas Tornádó söpört végig életünkön, nem kímélve egyetlen életterületet, egyetlen aspektust sem. Nem álltunk készen, váratlanul ért minket, így tulajdonképpen mire felismertük, már a földön feküdtünk kimerülten. Egymás mellett feküdtünk és senki nem érti, mindez hogyan történhetett…

A hatalmas erő felforgatott mindent. Megmozgatta és megmozgatja bennünk alapvető érzéseinket, gondolatainkat, hiedelmeinket és hitrendszerünket. Még nincs vége, még nem ment el, még nem végzett. Itt van, itt ólálkodik körülöttünk, lehet, hogy csak erőt gyűjt éppen.

Itt az ideje, hogy körülnézzünk végre és meglássuk, hogy mi az ami romba dőlt és mi az ami megmaradt körülöttünk. Vegyük számba veszteségeinket és örüljünk annak ami megmaradt számunkra. Itt a számvetés ideje. Tegyük meg. Annál is inkább, mert Július 26.-án egy teljesen új ciklus fog elindulni energetikailag, így már most nagyon fontos, hogy kellőképpen felkészüljünk erre. Vessünk számot az elmúlt évvel tudatosan, engedjük el, zárjuk le mindazt aminek már nincs helye, ideje az életünkben és készüljünk fel új célkitűzéseinkre. Ez most ennek az ideje.

Álljunk meg egy pillanatra és elmélkedjünk rajta, hogy vajon hogyan szolgál ez a hatalmas vihar minket? Mi az, amit megmutat, tanít, amire felhívja a figyelmet? Mi az értelme?

Én úgy látom, hogy azért kellett, hogy alaposan, sőt akár teljesen felforgasson végre mindent. Enélkül nem ment senkinek…nem tudtunk túllépni a saját korlátainkon, komfort zónánkon, hiába tudtuk, hogy változni, változtatni kellene. A fejünkben tudtuk merre kell lépni, mégsem tettük meg. Még mindig a fejünk vezetett, a szívünk helyett. Ennek most vége. Romba dőlt minden olyan, amit el lehetett volna képzelni, amit fejből lehetett volna megalkotni. Romba dőlt az Egó elképzelése. Az Egó romokba dőlt, így most van, lehet esélye a Léleknek. Ez a mostani idők, a vihar értelme! Az, hogy a Lélek végre teret, életteret nyerhet.

Sokan kérdezik, honnan tudom, hogy mikor élek az Egómból és mikor van ott a Lélek?

Én erről azt gondolom, hogy akkor élek a Lélek szerint amikor bentről élek kifelé, amikor tudom, ismerem a középpontomat, magamban megtartom azt középen és hagyom, hogy onnan áramoljon ki minden, belőlem. Amikor így teszek, akkor nem érdekel más, csak az, hogy a saját utamat járva, a Fényemmel megérinthessek másokat. Nincs bennem, elvárás, előítélet, ítélet. Nem érdekel ki mit, miért tesz vagy nem tesz meg. Ezektől a külső tényezőktől függetlenül haladok előre. Amikor a lélek vezet, akkor mélység van bennem és a mélységek érdekelnek, nem köt le a felszínen megcsillanó Napsugár csodás játéka a víz felszínen, mert tudom, hogy a Nap sugara átvilágít minden, és elér ide hozzám is, megérint engem is, csak másként…nem csak hozzáér a bőrömhöz, hanem átölel, behatol lényem, sejtjeim legeslegmélyébe.

Amikor belülről kifelé élek, akkor szeretettel teszek dolgokat. Nem szeretetből, mert szeretetből tenni, az azt jelenti, hogy megmérem, megítélem a helyzetet, a másikat, és azzal az ítélettel együtt amit hoztam, Egóm által vezérleve, “megmutatom önnön nagyságomat és lám, én még így is szeretlek”…szeretetből megtenni, nekem ezt jelenti. Szeretetből tenni, mindig aktív, konkrét cselekvést eredményez.

Szeretettel tenni, azt jelenti, hogy én, magam kapcsolódom a szeretet áramához, belül szeretetben élek és ezzel a szeretettel kapcsolódom mindenkihez, minden helyzethez. Szeretettel tenni, nem aktív cselekedet. A szeretet áramló, passzív energia, cselekvést nem feltételez. Szeretettel tenni bármit lehet.Ülhetsz csendesen, csukott szemmel, akkor is szeretettel létezel, és csinálhatsz aktívan bármit, a passzív szeretetet, önmagad teljességét abba is bele tudod tenni. Csendesnek lenni, hallgatni, meghallgatni, teret adni, önmagam belső mélységét megmutatni, odaadni, egy adott térben eggyé válni, elfogadni, elengedni, megengedni, kegyelmet adni, kapcsolódni, de viszonzást nem várni, tenni, de elismerést nem várni…nekem ezt jelenti az, hogy szeretettel tenni, lenni. 

A vihar jött és elsöpört mindent végre. Amit nem voltunk képesek elengedni a maga idejében, azt kitépte kezeinkből, úgy vitte el…lehetőséget kaptunk ezzel az újjáépítésre. Önmagunk újjáépítésére. Kezdjünk neki, nézzük meg mi az amink maradt, azt megtartjuk-e. S ha eldöntöttük, alapozzuk meg életünket. Építsünk fel egy olyan HITRENDSZERT végre, ami megtart minket a legnehezebb időkben. Lássuk meg végre, hogy amikor már minden elpusztult körülöttünk, akkor sem vagyunk egyedül, mert a Szeretet és a Lélek mindig ott van velünk, ők azok akikben biztosak lehetünk, akikre építkezhetünk.

Amikor szeretettel élem az életemet, akkor látlak téged és látom a történeteidet, a kicsinységedet. Látlak téged, így bármi is történt, elfogadlak és szeretlek. Amikor szeretettel élem az életemet, akkor sosem csak magamat élem, élem az egész mindenséget, mindent amit teszek vagy nem teszem, azt mindannyiunkért teszem meg. Amikor szeretettel élem az életemet, akkor arra figyelek, hogy ezt a szeretet mindennel és mindenkivel megosszam, akkor az a legfontosabb, hogy a szívemet a szeretet érzésére nyitva tartsam.

Amikor szeretettel élem az életemet, akkor alázattal kérem a Mindenséget, Istent, hogy mindenkinek adjon egyetlen olyan pillanatot, amikor megélheti ezt az érzést, a Szeretetet, a csodát amiért tulajdonképpen leszületett, amiért éppen embernek született. 

Most, ezekben a napokban lehetőséged van arra, hogy te is hozz egy döntést és felforgass magadban végre mindent! Mi arra biztatunk téged, cseréld le a az életedben a szeretetből megtett dolgokat, a szeretettel megtett dolgokra. Tudjuk, hogy eleged van a felszín csillogó fényéből, a locsogásból, az olyan, mintha helyzetekből…cseréld le ezeket!

Vegyél egy mély levegőt, és ereszkedj mélyebbre! Itt vagyunk, és megtartunk téged merülés közben.

Csodákkal és sok-sok szeretettel telített mélységes felismeréseket kívánunk nektek:

Andi& Aletta