Váradi Andrea *Élet-Tér-Rendező, Családállító, Életgyógyász

Mondhatnám azt is, hogy saját jogomon, zseninek születtem, de ez talán nagyképűnek tűnne. Másként látok, érzek, gondolkodom…és azt hiszem ez itt a lényeg. Energiákban látok, érzékelek mindent és ezek összefüggéseit látom megnyilvánulni az élet terében. Mindent amivel foglalkozom, amivel segítek annak aki kéri ezt, ez alapján teszem. Átfordítom az adott problémát, kérdést erre a nyelvezetre és így segítek. Ez ettől egyedülálló és különleges, így lehettem TALENTUM, valódi értékeket szolgáló és tanító ember. 20160830_194316

1972. 04.07.-én, a Kos jegyében, Oroszlán aszcendenssel, halhatatlan Szellemi létezőként születtem a Földre. Tapasztalni, fejlődni, tanulni, bölccsé válni jöttem. 

Ami számomra a legfontosabb az a HITELESSÉG! Az, ahogyan éljük a mindennapi életünket. Ott derül ki minden. Lehet hangzatosan elmesélni dolgokat, tanítani, de minden a gyakorlatban mutatkozik igazán meg. Ha meg tudom mutatni az életemmel mindazt amit szavakban, gondolatokban képviselek, az a legeslegtöbb lehet…

Nagyon fontosak számomra a Szellemi törvények, hogy azok szerint éljek, Teremtsek. Tiszteletben tartom őket, alázattal követem amit tanítanak nekem.

A TUDATOSSÁG számomra mindennapok része, s hogy mit jelent tudatosnak lenni szerintem?

A Tudatosság nekem nem megosztó, nem választó, nem kizáró, nem bizonygató, nem ellentmondó. EGYSÉGBEN működő, egymást elismerő, gondolkodó, filozofáló, érző, befogadó, kiáradó. A kérdéseket meghalló, arra választ kereső, választ adó. Együttműködő, tudó és érző. Mentális és érzelmi. Együtt, egy időben, egy helyen. Ott, ugyanabban a pillanatban, ugyanabban a megélésben.

Az ész és a szív egyszerre. Mérlegelő és ugyanakkor megengedő. Keretek között mozgó, ugyanakkor áradó. Megismerő, ugyanakkor elképzelő. Nyitott szemmel látó, ugyanakkor ébren álmodó. A tudás útján járó, az érzéseket megélő, arra hallgató, mindent befogadó, elismerő, helyet adó, tiszteletet adó és tiszteletre méltó.

A tudatosság nekem a mindennapokban mutatkozik, mérettetik meg. Ott látható, hogy van vagy nincs, hol tart éppen. A mindennapi, egyszerű, hétköznapi helyzetekben.

A tudatosság szerintem látható a jellemben. A viselkedésben. Látható és tetten érhető egyetlen szempillantás alatt, azonnal erősíti vagy gyengíti hitelességedet. Mindegy, hogy utána, amikor már megtörtént mit mondasz… Mindegy, hogy kivel, kinek az útját járod, tanulod éppen. Teljesen mindegy, mert ha nem vagy hiteles, ha nem igazolja jellemed, viselkedésed, elbuksz egyetlen másodperc töredékében…

A mindennapi tudatosság, a gyakorlati tudatosság a jellem fejlesztése.
A viselkedésünk megértése, annak tanulása, fejlesztése. Az önmagunkhoz vezető út teljes felfedezése, ami magába foglalja az értelmemet és a szívemet, az érzéseimet. Önismeret. Megérteni és érezni, hogy mit miért teszek, vagy nem teszek. Megérteni és érezni az összefüggéseket. Látni, érteni és érezni téged, a többieket, a Mindenséget, az Egységet, a mindenek mögött megbújó valódit, a lényeget.

A mindennapi tudatosság végtelen.

VÉGTELEN SZERETET, mely egyszerre érzés, tudás és bölcsesség. Tapasztalás, ami megtanult és kipróbált tudás. Cselekvés és befogadás. Aktivitás és passzivitás. Áramlás. TÉR, amiben bármikor-bármi megtörténhet, és ezt én tudom, érzem. Tudom, érzem és így vagyok itt benne. Benne vagyok, benne maradok, mert tudom, hogy bármilyen is a világ, ami körülvesz engem, nekem itt a helyem. Megnyugvás, Bizalom, Szeretet, Életöröm van benned, nyitva van a szíved és szeretsz. Befogadsz és megértesz. Az elméd és a szíved kéz a kézben járnak, együttműködnek, együtt vannak jelen.

A mindennapi, hiteles tudatosság nekem ilyen… s mert látlak téged, látom a jellemeden, a viselkedéseden, hogy te hol tartasz éppen.
Látlak és elfogadlak téged, elfogadom az utadat is, amit választottál magadnak. Elengedlek vagy segítelek… a választás a tied.
Nekem a tudatosság ezt jelenti, én ezt az utat tudom megmutatni és megtanítani neked.

A mindennapokban a legjobban az alkotást élvezem. Szeretek továbbgondolni már meglévő gondolatokat, szeretem kifejezni azt, amit érzek. Szeretem az élet sokszínűségét, a sok-sok lehetőséget és szeretem az embereket.

Amivel foglalkozom jelenleg az az, hogy segítek azoknak akik segítséget kérnek. Több, mint 9 éve vezetek rendszeresen Családállítást és Rendszerállítást, több ezer állítás van már mögöttem. Minden rendszert és módszert egyéni, saját szemüvegen keresztül látok és eszerint használom. Bármi amit megtanulok, az egy teljesen új, egyedi minőséggé válik bennem. Így új rendszerek születnek meg.

Amiket a leggyakrabban használok:

  • Személyes Élet-Tér-Rendezés
  • Családállítás és Rendszerállítás
  • NLP-mentális újra programozás
  • Egzisztenciális filozófia
  • Bach-virágterápia
  • Számmisztika
  • Színterápia

Legfőbb tevékenységeim a Személyes Élet-Tér-Rendezés, elemzés, Családállítás és Rendszerállítás és az Élet és Lélekgyógyászat, ami nekem azt jelenti, hogy segítem, támogatom az egyéni felébredési folyamatot. Segítek közelebb lépni a Lélekhez, beindítani az öngyógyító folyamatokat, hogy az eddigi sebek begyógyulhassanak. Segítek és támogatást nyújtok abban, hogy az Életedet a neked legmegfelelőbb sínre terelhesd.

Szeretettel ajánlom elolvasásra saját, önmagamról alkotott versem:

Láss engem!182123_392735644097393_2053957230_n

 “Szüleim gyermeke vagyok,

Gyermekeim anyja vagyok,
Emberek segítője, tanítója vagyok,

 A szomszédom szomszédja vagyok.

Kérdeztem, de nem kaptam választ kérdéseimre…
Meg akartam érteni, de nem értettem…
El akartam fogadni, de nem ment…
Felnőttem és magam kerestem, megértettem, elfogadtam.

Ma már tudom: A Mindenség egy darabja vagyok,
Isten egy szikrája vagyok,
Az energiák tánca vagyok,
Az idő különböző síkján, mindig más vagyok, más-más szerepekben.
Ami éppen szükséges, azt egy időre felveszem, majd leteszem…

Megtehetem, mert felébredtem és megértettem, hogy VAGYOK, AKI VAGYOK!
Mindig más és mégis mindig ugyanaz.

Ne csak nézz, mostantól láss is engem, mert láthatóvá lettem!

Gyere és ismerj meg!

Elérhetőségeim: 20-410-05-07, infovaradiandi@gmail.com

%d blogger ezt szereti: