Váradi Andrea

Tapasztalni, fejlődni, tanulni, bölccsé válni jöttem. 

Ami számomra a legfontosabb az a HITELESSÉGAz, ahogyan éljük a mindennapi életünket. Ott derül ki minden. Lehet hangzatosan elmesélni dolgokat, tanítani, de minden a gyakorlatban mutatkozik igazán meg. Ha meg tudom mutatni az életemmel mindazt amit szavakban, gondolatokban képviselek, az a legeslegtöbb lehet…Andi-bemutatkozo

Nagyon fontosak számomra a Szellemi törvények, hogy azok szerint éljek, Teremtsek. Tiszteletben tartom őket, alázattal követem amit tanítanak nekem.

TUDATOSSÁG számomra mindennapok része, s hogy mit jelent tudatosnak lenni szerintem?

A Tudatosság nekem nem megosztó, nem választó, nem kizáró, nem bizonygató, nem ellentmondó. EGYSÉGBEN működő, egymást elismerő, gondolkodó, filozofáló, érző, befogadó, kiáradó. A kérdéseket meghalló, arra választ kereső, választ adó. Együttműködő, tudó és érző. Mentális és érzelmi. Együtt, egy időben, egy helyen. Ott, ugyanabban a pillanatban, ugyanabban a megélésben.

Az ész és a szív egyszerre. Mérlegelő és ugyanakkor megengedő. Keretek között mozgó, ugyanakkor áradó. Megismerő, ugyanakkor elképzelő. Nyitott szemmel látó, ugyanakkor ébren álmodó. A tudás útján járó, az érzéseket megélő, arra hallgató, mindent befogadó, elismerő, helyet adó, tiszteletet adó és tiszteletre méltó.

A tudatosság nekem a mindennapokban mutatkozik, mérettetik meg. Ott látható, hogy van vagy nincs, hol tart éppen. A mindennapi, egyszerű, hétköznapi helyzetekben.

A tudatosság szerintem látható a jellemben. A viselkedésben. Látható és tetten érhető egyetlen szempillantás alatt, azonnal erősíti vagy gyengíti hitelességedet. Mindegy, hogy utána, amikor már megtörtént mit mondasz… Mindegy, hogy kivel, kinek az útját járod, tanulod éppen. Teljesen mindegy, mert ha nem vagy hiteles, ha nem igazolja jellemed, viselkedésed, elbuksz egyetlen másodperc töredékében…

A mindennapi tudatosság, a gyakorlati tudatosság a jellem fejlesztése.
A viselkedésünk megértése, annak tanulása, fejlesztése. Az önmagunkhoz vezető út teljes felfedezése, ami magába foglalja az értelmemet és a szívemet, az érzéseimet. Önismeret. Megérteni és érezni, hogy mit miért teszek, vagy nem teszek. Megérteni és érezni az összefüggéseket. Látni, érteni és érezni téged, a többieket, a Mindenséget, az Egységet, a mindenek mögött megbújó valódit, a lényeget.

A mindennapi tudatosság végtelen.

VÉGTELEN SZERETET, mely egyszerre érzés, tudás és bölcsesség. Tapasztalás, ami megtanult és kipróbált tudás. Cselekvés és befogadás. Aktivitás és passzivitás. Áramlás. TÉR, amiben bármikor-bármi megtörténhet, és ezt én tudom, érzem. Tudom, érzem és így vagyok itt benne. Benne vagyok, benne maradok, mert tudom, hogy bármilyen is a világ, ami körülvesz engem, nekem itt a helyem. Megnyugvás, Bizalom, Szeretet, Életöröm van benned, nyitva van a szíved és szeretsz. Befogadsz és megértesz. Az elméd és a szíved kéz a kézben járnak, együttműködnek, együtt vannak jelen.

A mindennapi, hiteles tudatosság nekem ilyen… s mert látlak téged, látom a jellemeden, a viselkedéseden, hogy te hol tartasz éppen.
Látlak és elfogadlak téged, elfogadom az utadat is, amit választottál magadnak. Elengedlek vagy segítelek… a választás a tied.
Nekem a tudatosság ezt jelenti, én ezt az utat tudom megmutatni és megtanítani neked.

A mindennapokban a legjobban az alkotást élvezem. Szeretek továbbgondolni már meglévő gondolatokat, szeretem kifejezni azt, amit érzek. Szeretem az élet sokszínűségét, a sok-sok lehetőséget és szeretem az embereket.

Amivel foglalkozom jelenleg az az, hogy segítek azoknak akik segítséget kérnek. Több, mint 14 éve vezetek rendszeresen Családállítást és Rendszerállítást, több ezer állítás van már mögöttem. Minden rendszert és módszert egyéni, saját szemüvegen keresztül látok, és eszerint használom. Bármi amit megtanulok, az egy teljesen új, egyedi minőséggé válik bennem. Így új rendszerek születnek meg.

Amiket a leggyakrabban használok:

  • Bach-virágterápia
  • Rend elmélet, gyakorlat
  • Szellemi törvényszerűségek
  • NLP-mentális programozás
  • Egzisztenciális filozófia
  • Számmisztika
  • Színterápia
  • Lélek-csillag energetika
  • Ön-Gyógyító Kommunikáció

Legfőbb tevékenységeim az Életgyógyászat, ami nekem azt jelenti, hogy segítem, támogatom az egyéni felébredési folyamatot. Segítek közelebb lépni a Lélekhez, beindítani az öngyógyító folyamatokat, hogy az eddigi sebek begyógyulhassanak. Segítek és támogatást nyújtok abban, hogy az Életedet a neked legmegfelelőbb sínre terelhesd. Segítek és támogatlak abban, hogy megismerd saját működésedet, és megtaláld a belső békédet.

 Gyere, ismerj meg, ismerj fel!

Elérhetőségeim: 20-410-05-07, infovaradiandi@gmail.com

—————————————————————————————————————————————–
Én, én vagyok.
Gyermek, felnőtt, barát, rokon és ismerős. Beosztott, alkalmazott, és még sok-sok szerep,végeláthatatlanul lehetne sorolni. Ki vagyok én, a szerepeimen túl?
Ki vagyok én csupasz valómban? Lélek, és ego harca vagyok. Lélek, és ego együttműködése, Egysége vagyok. Világosság az éjszakában, fény a sötétségben. Árnyék a napsütésben. Hang a csendben, dal a szélben. Csepp az óceánban.
Én, én vagyok.
Egy mozdulat, egy hangulat, egy tekintet, egy emlék. Belső nyugalom, belső harmónia. Háborgó tenger. Kiáradó szeretet. Lehetőség, önmagam és a világ számára. Egy szál ibolya vagyok. Remény. Egy jó nap előszele. A vihar előtt feltámadó szél, maga a vihar és a vihar után előbújó nap első sugara. Eső után a szivárvány. Középpont és a kör. Mélység és felszín. Magasság és felszín. Mélység és magasság. Ez is én vagyok. Hullám. Apály és dagály. Áramlat.
Én, én vagyok.
Nyitott szív, elfogadás, alázat. Szél szárnyán szálló sas madár, vágtázó paripa, egy tollpihe, melyet arrébb fúj a szél. A fáról lehulló levél. Egy íz, egy illat. A jól eső csend. Egy tanulni, és tapasztalni vágyó lélek. Energia. Ez mind én vagyok!

ÉN VAGYOK!

Azt kérdezed, hogy ki vagyok én?

Nem tudom, csak találgatok. Keresem a válaszom. Talán egy kavics, vagy kő darab. Víz, az óceán, az ég, a madár. A természet, mert az valóságos. Van, amikor valakinek útban vagyok, és van olyan amikor valakiben nyomot hagyok. Van, hogy formálok, és olyan is van, amikor én magam formálódok. Formát mutatok és formákat megbontok. Létezem, élek, működöm, vagyok. Valaki, valami működtet, ide tesz-oda tesz, elvesz és odaad.

Lehet, hogy nem vagyok más, mint egyetlen kavics vagy kő darab, de az biztos, hogy ha az vagyok, nem véletlenül vagyok pont az. Ha az vagyok, akkor én vagyok az, akiben a legszebb nyomot hagyhatod, amikor rajtam áthaladsz.

Ha kavics, vagy kődarab vagyok, akkor hagyom, hogy az Óceán ereje formáljon engem. A parton fekszem és várom, hogy valaki kiválasszon, hazavigyen, hogy rólam életének egyik legszebb pillanatára emlékezzen.

Ha kavicsnak vagy kődarabnak szánt az Isten engem, hát hagyom, hogy megtörténjen, és az leszek. Vállalom a feladatot, a sorsot, mert ez biztosan nem véletlen. Valamiért így kell lennie…

…kelleni fog egyszer egyetlen kavics vagy kő, ami megváltoztat majd ott, abban a pillanatban mindent.

… Én vagyok az… egyetlen kavics, vagy kődarab meglehet… olyan valami, bármi, amiben benne van minden, a végtelen, a végtelen szeretet.

Igen, igen én vagyok az! Most már tudom, emlékszem! Én vagyok az neked, amit te csak egyetlen apró kavicsnak, vagy kődarabnak látsz és mégis előhív belőled valamit, amitől megváltozik benned minden.

Én vagyok az, neked az vagyok, aki életre hívja a Végtelent…

Ez én vagyok, és ki vagy te?!