Szülő-Gyermek Karakter profil elemzés.

Amikor szülővé válunk, az egyik legfontosabb kérdés az lesz, hogyan kerülhetünk harmonikus kapcsolatba gyermekünkkel. Ahhoz, hogy megértsük őt, ismernünk kell azokat az energia mintázatokat, amelyek őt jellemzik.

Amikor megszületünkszüleinktől egy nevet, a Világegyetemtől pedig egy számot kapunk.” Dan Millman. Számok = Energiák. Betűk = Számok = Energiák.

A számok összevonhatók különböző szimbólum rendszerekkel, és ezekkel együtt értelmezve, egy energetikai mintázatot kapunk. Pl. asztrológia, Maya szimbológia stb…

Amíg kicsi a gyerek, addig is fontos, hogy milyen energiák jellemzik, hiszen ettől függ, hogy milyen lesz a fejlődése, az alvási szokásai, hogyan viszonyul majd az őt körülvevő világhoz. Óvodás korban ettől függ, hogyan tud alkalmazkodni, csoportban mozogni, tud-e, akar-e kapcsolódni. Iskolás korban az energetikai jellemző meghatározza azokat témaköröket, amihez adottságokkal rendelkezik. (Pl: sport, természettudományok stb…) Pályaválasztásnál is nagy segítséget jelent, ha tisztán láthatjuk, hogy merre érdemes elindulni ahhoz, hogy gyermekünk elérhesse valódi céljait.

Ha már felnőtt gyermekünk, megérthetjük a hozzánk fűződő érzéseit, viszonyulását, esetleges kapcsolattartási nehézségeit, Tisztán láthatjuk, hogy az egyéni útja merre akarja őt vinni, és ebben tudjuk támogatni.

Ha a közös KAPCSOLATI hálót nézzük, (szülő+gyermek) jól látható, hogy milyen pontban tudunk találkozni (kommunikáció, mozgás, alkotás stb…) és ezen keresztül egymáshoz közelebb kerülni, vagy egy harmonikus kapcsolódást fentartani. Vannak helyzetek, amikor a megértés ahhoz szükséges, hogy el tudjuk egymást engedni… a kapcsolati háló ebben is tud segíteni. Megmutatja, hogy kinek-merre visz az útja, van-e közös pontjuk, feladatuk, vagy nincs más dolgunk, mint egymást szeretve, szabadon, függetlenül létezni.

Mindkettőtöknek elkészítjük a Személyes Karakter Profilját, majd összevetve ezeket megkeressük az összefüggéseket. (Nem mondjuk meg a tutit, és nem jósolunk! Az energetikai összefüggéseket keressük)

A személyes profil 24-25 oldal/fő+ 10-12 oldal a kapcsolati profil leírása.

A Karakter profilozás lényege, hogy átfogó képet adjunk rólad, azokról az energiákról, amelyek téged jellemeznek. Ennek segítségével kiolvasható a Lélek üzenete, a személyes küldetés célja, és bizonyos személyiség jegyek jelenléte vagy hiánya, ami egyszerűsíti, vagy nehezíti dolgaidat.

A Maya szimbólumrendszer segítségével dolgozunk, mondhatjuk azt is, hogy Maya horoszkópot és összefüggésrendszert készítünk, aminek segítségével könnyebben megértheted önmagad, az életedben felbukkanó helyzeteket képes leszel új nézőpontból értelmezni. A Maya naptár és szimbólumrendszer a Világegyetem bölcsességéhez kapcsolódik, az egyetemes rendet, és törvényszerűségeket követi. Ritmust és Rendet képvisel, a természet törvényeihez, a csillagok, és bolygók mozgásához igazodik, emberi tapasztalások igazolják nagyszerűségét, szükségszerűségét.

A Maya szimbólumrendszer magas rezgésű, finom energiái megszólítják a Lelkedet, szívedet, és emlékeztetnek téged arra, hogy Ki is vagy tulajdonképpen. Vissza terel, vagy elindít azon az úton, amit csak te járhatsz be.

Mi hosszú évek óta használjuk, és követjük a Maya naptár térkép rendszerét, és bátran mondhatom, még sosem tévedett. Érdemes ráhangolódni erre a rendszerre, mert általa újra megtapasztalhatjuk életünkben a Ritmust, ami harmónia érzést kelt, és a Rendet, ami belső stabilitást ad.

MI szívből, szeretettel készítjük neked, TE hallgasd, olvasd el a szíveddel!

Az elemzés egy írásos anyagból áll, amit a születési dátumotok alapján készítünk el(év, hó, nap), illetve készítünk nektek személyes mantrát, ami közelebb léptet a Lelkedhez, és mindig emlékeztet, hogy a legfontosabb a Szeretet.

Az elemzést kb. 2-3 nap alatt tudjuk elkészíteni.

A Szülő-Gyermek kapcsolati elemzés díja 35.000 ft, amit a www.talentumok.com oldalunkon tudod megrendelni, és átutalással, vagy bankkártyával fizetni, a Szülő-Gyermek kapcsolati profil fülre kattintva.

A Profilt, a következő elérhetőségen is megrendelheted:

Én egy másik TE vagyok, adnék egy új nézőpontot magatokról-nektek…