Dömötör Aletta

1983.05.25.-én születtem, az Ikrek jegyében, oroszlán aszcendenssel. Ezen a napon saját jogomon az életet választottam, elfogadtam, hogy teljességében megéljek és megtapasztaljak egy földi életet.

Különleges Földi küldetésemhez, kaptam egy igazán különleges nevet, és ezt szüleimnek köszönhetem. Gyermekkoromtól kezdve a legfontosabb minőségek voltak számomra: a szeretet, béke, és a harmónia érzése. Ezeket az érzéseket akkor általában az állatok segítségével élhettem meg. Még ma is emlékszem azokra a pillanatokra, a szemükre és a pillanat érzésére. Megláttam ott  a minden mögött megbújó egészet, a Lelket. S bár azt mondják az állatoknak csak Lélek töredékeik vannak, én mégis megéltem ott mindent egyben, a teljeset, az Egységet. Aletta-bemutatkozo-rotated

Minden mögött az igazi, a valódi lényeget kerestem, az energiák mozgását, táncát a térben. Láttam a történetek mögött mozgó energiákat, a kibillenéseket és azt is ahogyan a helyükre kerülnek, de erről akkor még nem beszélhettem, nem volt akkor még olyan ember körülöttem, aki megértette volna ezt.

Felnőtté akkor lettem, amikor egy pillanat alatt megértettem, hogy az életemnek vége lehet…ezt egy betegségnek köszönhetem. Ott, akkor egyértelművé vált minden: bármikor vége lehet az életnek, így a legfontosabb, hogy addig is hogyan, miként élem meg. Ott eldöntöttem, hogy véget vetek mindennek ami nem én vagyok és csakis azt választom magamnak, amiben teljesen, igazán és őszintén benne lehetek. Azon a napon megértettem, amit a mindenség üzent nekem: Éld a valódit, a lényeget!

Jelenleg tanítóként segítek, hogy mindazt amit én megérthettem, más is megérthesse. Család és Rendszerállítást vezetek és tanítom azoknak akik kíváncsiak a rend elméletére. Abban tudok neked segíteni, hogy megértsd és megtanuld a Mindenség rendjét, hiszen ennek betartása, megélése szükséges ahhoz, hogy benned harmónia legyen. Biztonságos teret tudok tartani neked, amiben te fejlődhetsz, lépésről-lépésre egyre inkább Önmagad lehetsz. Hiszem és tudom, hogy mindenki különleges küldetéssel jön a világra, és ma már azt is tudom, hogy képesek vagyunk teljesíteni ezt! Szeretném nektek odaadni mindazt amit én kaptam azoktól az emberektől, akik igazán hatással voltak az életemre, fejlődésemre. Tovább adom, hogy te is tovább adhasd valakinek…

Ha egyszer igazán elrugaszkodunk, akkor kimondhatjuk, hogy az egész emberiség egy klánba, családba tartozik. S ha ezt elfogadjuk, akkor a saját családunk mellett épp oly fontossá válik a többi ember is…hiszen mind együtt vagyunk, lehetünk  igazán EGYEK.

Gyere, engedd meg kérlek, hogy megfogjam a kezedet és megmutassam a világomat neked. Amit ígérhetek az nem kevesebb, mint az, hogy a LELKED valódi otthonra talál benne…

Elérhetőségeim: 06-70-524-18-60, aletta.domotor@gmail.com

———————————————————–

Rendhagyó bemutatkozó, ahogy én látom ŐT kívülről.

Aletta, Andi szemével…

Egy tiszta Lélek…

Egy mindig szabad ember…

Aki sokszor feladta szabadságát, hogy más valakinek jó legyen…

Aztán felébredt és meglátta a lényeget: hogy jó csak annak lehet, aki Önmagát éli meg.

Így elkezdte felkutatni Önmagát, lépésről-lépésre haladt előre, nem sajnálta magától az időt és energiát erre. Megjárta önmaga poklát, az igazi mélységet. Meghalt, majd újjászületett. Így ma már valódi önmaga lehet.thailand-baby-buddha

Már látom felébredni benne a mindig is ott lévő, valóban fontos értékeket. Jó látni ahogy újra teret ad ezeknek. Ahogy újra értelmezi mindazt ami benne élt és új életet lehel beléjük, hogy újra, igazán élhessenek ezek a minőségek. Mindezt azért, hogy megoszthassa másokkal, mindenkivel, hogy oda adhassa nektek.

Ő egy tiszta Lélek egy valóban szabad ember!

Szabadon és korlátok nélkül szeret, odaad mindent ami csak tőle telhet.

Elfogadja és befogadja maradéktalanul az életet és ha kell bátran válaszol az élet hozzá intézett kérdéseire. Bátor, nyitott és őszinte, mert szerinte az életnek csak így van értelme.

Szeretetből született, és ez a szeretet mindig ott ragyog a szemében. Amikor meglátod, ez az első amit igazán meglátsz belőle: azt, hogy ő valóban és igazán szeret.

 Ő egy tiszta Lélek, szabad ember!

Amikor te a tengert látod, ő a mélységet látja benne,

Amikor a csillagokat látod, ő a magasságot látja,

Amikor történeteket mesélsz, ő meglátja a mögöttük megbújó lényeget.

Meglát mindent ami szemnek és Léleknek ebben a világban szép lehet.

Keresi a harmóniát és megtalálja, mert keresi a harmónia mögöttit a lényeget…a nyugalmat keresi mindenben, mert tudja, hogy amikor nyugalom van, akkor van valódi REND a Mindenségben, ez az a pillanat amikor mindenki hátra dőlhet, megpihenhet.

Ő egy tiszta Lélek, szabad ember!

Látja és tudja a valódit, a lényeget és minden pillanatában éli ezt!

Alázattal szolgálja a Mindenséget, hogy egyszer, legalább egyetlen pillanatra valódi rend legyen…

S ha azt kérdeznéd tőle, hogy miért is teszi ezt?- ő ezt válaszolhatná: Mert nálunk ez ilyen!

Gyere és ismerd meg!

————————————————————

EGYÜTT…

Eljött a pillanat! Éreztük, hogy már nagy szükség van rá. Nagy szükség ez nekünk, önmagunk miatt, és miattad, miattatok is.

Több mint egy év telt el azóta, hogy kipróbálhattam magam egy teljesen új minőségben, egy új szerepben, egy valódi segítséget adó térben, a szeretet terében. Ez az a tér, ahol a csodák megszülethetnek, és a szívemben otthonra lelve oda adhatom a világnak, azoknak akikkel találkozom és azoknak, akikre szeretettel gondolok. Ez a tér az én valódi otthonom lett, az a tér ahol a családállítások történnek.

A családállítás, mely a csodák létrejöttének otthona. A tér, mely meggyógyította sérült és megtört szívemet, a tér mely meggyógyítja a félelmeimet, a tér mely magával ragad, felkap és szárnyaimat kitárva röptet a valóság színes mezeje felett. Ez lett az én “munkám”. Megtapasztaltam, megtanultam és most oda adhatom neked. Körbejárhattam, bele tekinthettem a misztikájába és a rendszer, a mindenség kiválasztott engem és én a legnagyobb alázattal és szeretettel fogadom, elfogadom azt, amit rám bízott, amivel megbíz engem!

2 évvel ezelőtt mondtam az Andinak, hogy szeretném én is azt látni, és azt tapasztalni, amit ő lát és tapasztal a családállítás vezetése közben. Elbűvölt és magával ragadott az a szeretet, ami körbejárta a szíveket, ahogy beszélt az emberekkel. A figyelmessége a szeretete és a rendszer tisztelete, az alázat, ahogy a sorsokat kezelte, a tisztaság, ami a szíveket gyógyította, és a szemek csillogása, egy-egy állítás után.

Ő átadta nekem a tudását és ezzel egy úgy világot nyitott ki nekem. Sokat dolgoztam magamon, sokat dolgoztunk és dolgozunk azóta is együtt, segítette első lépéseimet és azóta is itt áll mellettem és figyeli, segíti a fejlődésemet.

Elérkezettnek találtuk az időt ahhoz, hogy együtt álljunk be a térbe. Az adott állítást mindig egyikünk vezeti, de a másik is ott van, jelen van a térben. Elérkezettnek láttuk, hogy összeadjuk az energiáinkat, a tudásunkat és a szeretetünket és így álljunk be, így hívjuk le nektek és magunknak a mezőt, melyben aztán dolgozunk, segítünk, gyógyulunk és gyógyítunk. Megtört, fájdalmakkal teli életekbe reményt leheljünk, fényt gyújtsunk, öleljünk, sírjunk, és biztassunk. Fogjuk a kezedet, a legnagyobb figyelemmel és szeretettel ott állunk és megtartunk, hogy átélhesd. Átélhesd először a fájdalmat, a hiányt, a magányt, aztán átélhesd a csodát, a szeretetet, a kiteljesedést, a békét és nyugalmat a szívedben.

Nekem ezt jelenti az EGYÜTT! Együtt állunk oda, együtt hívjuk le, együtt fogjuk a kezedet, fogjuk egymás kezét és megmutatjuk mekkora erő és szeretet van az összefogásban. Együtt veled, együtt veletek!

Dömötör Aletta *Élet és Lélekgyógyász, Családállító