Karakter profilozás egyéni, párkapcsolati.

Sokféle módszer létezik a világban, melyek segítségével betekintést kaphatunk az emberi személyiség, és Lélek mélységeibe. A Karakter profilozás lényege, hogy átfogó képet adjunk rólad, azokról az energiákról, amelyek téged jellemeznek. Amikor megszületünk, kapunk egy nevet, és egy számot, ami egész életünkben elkísér minket. Nevünk megváltozhat, de számaink ugyanazok maradnak. A születési számok segítségével meglátható az az energia térkép, ami téged jellemez. Ennek segítségével kiolvasható a Lélek üzenete, a személyes küldetés célja, és bizonyos személyiség jegyek jelenléte vagy hiánya, ami egyszerűsíti, vagy nehezíti dolgaidat.

A Maya szimbólumrendszer segítségével dolgozunk, mondhatjuk azt is, hogy Maya horoszkópot és összefüggésrendszert készítünk, aminek segítségével könnyebben megértheted önmagad, az életedben felbukkanó helyzeteket képes leszel új nézőpontból értelmezni. A Maya naptár és szimbólumrendszer a Világegyetem bölcsességéhez kapcsolódik, az egyetemes rendet, és törvényszerűségeket követi. Ritmust és Rendet képvisel, a természet törvényeihez, a csillagok, és bolygók mozgásához igazodik, emberi tapasztalások igazolják nagyszerűségét, szükségszerűségét.

Vannak élethelyzetek, amikor jó lehet tudni, hogy éppen minek van helye vagy ideje az életedben. Az elemzés megmutatja, hogy merre indulj el, mi lehet az az út, ami a tied, és ha már elindultál rajta, megmutatja a buktatókat, és a kapukat a továbblépéshez.

Az elemzést mindenkinek személyesen készítjük el, nem használunk hozzá írott anyagokat, könyveket, mindazt a tudást amit megszereztünk, és amihez intuitív hozzáférünk veled kapcsolatosan, oda szeretnénk adni neked. Nem lesz két egyforma elemzés, mert mindannyian mások vagyunk, ám mégis hasonló az üzenet, hiszen azért vagyunk itt, hogy megtaláljuk magunkban a belső egységet, rendezettséget, és majd visszatérjünk a csillagok közé, amikor eljön az ideje. A Maya szimbólumrendszer magas rezgésű, finom energiái megszólítják a Lelkedet, szívedet, és emlékeztetnek téged arra, hogy Ki is vagy tulajdonképpen. Vissza terel, vagy elindít azon az úton, amit csak te járhatsz be.

Mi hosszú évek óta használjuk, és követjük a Maya naptár térkép rendszerét, és bátran mondhatom, még sosem tévedett. Érdemes ráhangolódni erre a rendszerre, mert általa újra megtapasztalhatjuk életünkben a Ritmust, ami harmónia érzést kelt, és a Rendet, ami belső stabilitást ad.

MI szívből, szeretettel készítjük neked, TE hallgasd, olvasd el a szíveddel!

Az elemzés egy írásos anyagból áll, amit a születési dátumod alapján készítünk el, illetve készítünk neked személyes mantrát, ami közelebb léptet a Lelkedhez, és mindig emlékeztet, hogy a legfontosabb a Szeretet.

Az egyéni elemzés díja 22.000 ft, a Párkapcsolati 35.000 Ft, amit a www.talentumok.com oldalunkon tudsz átutalással, vagy bankkártyával fizetni, a Karakter profilozás fülre kattintva.

Személyes profilozásodat, elemzésedet a következő elérhetőségen rendelheted meg:

Én egy másik TE vagyok, adnék egy új nézőpontot magadról-neked…