Különleges napok, különleges energiák

Vannak különleges napok az évben. Ezek azok a napok, amelyeket valaki megnevez, felhívja rá a figyelmet. S azzal, hogy ezt teszi, odafigyelünk ezekre a napokra, tudatosan veszünk részt benne, készülünk rá, hogy minél szebb, jobb legyen. Felkészülünk, mint egy ünnepre. Ott vagyunk, jelen vagyunk ezekben a pillanatokban, percekben…

Évekkel ezelőtt a naptári ünnepnapok voltak ilyenek: Húsvét, Karácsony, Nőnap, Anyák napja stb…

Mostanában nagy hangsúlyt kaptak a Milliószoros Teremtő napok.

2015. Július 25.-én a Maya szimbolika, naptár alapján Időn kívüli nap lesz. Ez is egy különleges nap lehet. Lezáródik egy év, egy kör és egy új kezdődik el helyette. Ez a nap arra van, hogy tudatosan zárjuk le az évet, vessünk számot, hogy mi az ami sikerült, mi az ami nem, és tegyük le mindazt ami már nem szolgál tovább minket. Ez a nap, a számvetés napja. A felelősségvállalás napja mindazokért a dolgokért amiket tettünk, vagy nem tettünk meg. Ha megtettük, akkor felelősséget kell vállaljunk azért ahogyan tettük, ha nem tettünk meg valamit, akkor azért vállalunk felelősséget, hogy nem tettük meg. A lényeg, hogy ott vagyunk, benne állunk a történetben, a történetünkben.

Nézzük meg alaposan az átlagosnak tűnő napokat, hogy mitől mások, mint ezek a különleges napok…

Lehet, hogy attól, hogy nem vagyunk benne?! Hol vagyunk tulajdonképpen?! A Térnek melyik szegletében és az idő síkján melyik időben?-múltban, jelenben, jövőben?

Éljük az életünket…mégsem vagyunk jelen. Benne ragadtunk egy-egy fájdalmas vagy éppen vidám pillanatban, elvesztünk az időben. Nem vagyunk jelen. S mégis, így is telnek a percek, az óra, az idő ketyeg, megy előre. Újabb dolgok történnek és mi nem is vagyunk benne…mégis velünk történik, a mi életünkben. Eltelik, lepereg, elmúlik, s nem is tudunk elszámolni vele. Csak elmúlt, megtörtént, s mi nem voltunk jelen.

Ez a nap, az Időn kívüli nap arra hívja fel a figyelmünket, hogy most, ezen a napon, lépjünk ki tudatosan az idővonalunkról a Térbe, és nézzük meg onnan az egy éves életünket, mindazt ami történt vagy nem történt meg. Egy új nézőpontot kínál fel számunkra, olyan lehetőséget, amikor feltehetünk egy másik szemüveget, és ezáltal egy másik világba érkezünk meg.

A Térben más szabályok működnek. Itt nincsenek szabályok, törvények. Helyette léteznek a Törvényszerűségek, a Mindenség valódi működésének elve. Itt sosem vagy egyedül, együtt vagyunk benne. Nincs hiánya semminek, minden potenciál, lehetőség itt van, elérhető számodra, élhetsz vele, teremthetsz általa. Ami eddig hiányzott, ami az időben nem volt jelen, azt itt most megtalálhatod, kapcsolódhatsz vele, magaddal viheted az életedbe. Hogyan? Egyszerűen csak lásd meg, fogadd magadba, lélegezd be!

Azt gondolod túlságosan egyszerű??? Próbáld ki és rájössz, hogy nem…mert ahhoz, hogy egyáltalán ki tudj lépni ide, a Térbe, már ahhoz sok mindennek meg kell történnie. El kell engedd ragaszkodásaidat, érzéseidet, emlékeidet és embereidet, akik az idővonalra kötnek. Meg kell érkezz a pillanatba, a jelenbe. Óriásit kell ugrani, tiszta szívvel, fejjel, bele az ismeretlenbe, a végtelenbe, a folyamatosan táguló TÉRBE.

A LÉLEK birodalma ez, itt ő kíséri a személyiséget. Itt az ő szemével látunk mindent, így megláthatjuk a lényeget végre.

Fordítsd figyelmedet erre a különleges napra és engedd meg magadnak ezt a csodálatos tapasztalást végre, lépj be te is a saját Lelked végtelen Terébe!

Állj meg egy pillanatra, engedd el az elvárásaidat és engedd, hogy megtörténjen!

Hunyd le a szemedet és engedj el mindenkit és mindent…és a következő pillanatban megérkezel…

Lélegezz! Lélegezz mélyen és fogadd be a lélegzeten keresztül mindazt amit a TÉR ad neked…

Hogy érzed magad? Mi az, ami megváltozik ezáltal benned? Mit érzel? Milyen gondolatok jelentek meg benned?

Hol vagy most? Ki vagy te, és mi az amit keresel? 

Itt vagy, látlak, érezlek, megérkeztél…itt van a valódi helyed, ez a te valódi lényeged. Ez, aki most vagy, aki most van jelen. Itt, ebben a pillanatban, ebben az energiában, a TÉR könnyű mezejében…

NAMASTE!

Neked mostantól valóban egy új minőségű év kezdődhet el…mert megérkeztél. Éltél a lehetőséggel, megtetted. Elengedtél sok-sok régi energia potenciált és itt és most újakat kapsz helyettük cserébe. Ez a lélek ajándéka számodra, fogadd magadba szeretettel!

Andi&Aletta

www.talentumok.com