Energiák áramlása*Gyakorlatiasság

Abban az energetikai ciklusban ami most következik, a kulcsszó a gyakorlatiasság. Gyakorlati, mint fizikai szintű, Földi, mindennapi. Jobban oda kell figyelnünk most a kinti dolgokra, mint eddig tettük, vigyázni kell fizikai szintű értékeinkre, magunkra a fizikai szinten. Egészségünkre, önmagunk testi épségére és azokra az értékeinkre, melyek a fizikai világhoz tartoznak.

Ez az az időszak, amikor elromolhatnak, sérülhetnek dolgaink, vigyázzunk most jobban azokra a dolgainkra, melyek igazán értékesek számunkra.

Eddig a belső dolgainkra fókuszáltunk, sokkal inkább magunk belső világára figyeltünk. Most itt az ideje, hogy a kinti dolgokra helyezzük a fókuszt.

Konkrét cselekvés szükséges, mindennapi szinten lépéseket tenni önmagunkért, és a számunkra fontos célokért, dolgokért. 

Rendkívüli energetikai ciklus kezdődik el a napokban! Több ciklus záródik és kezdődik ezzel párhuzamosan.

* Július 25.-én a Maya naptár szerint véget ér egy kör, egy év, így itt az ideje, hogy számot vessünk ezzel az évvel és lezárjuk. Nézzük meg, hogy mi az amit meg tudtunk valósítani a célkitűzéseinkből, és mi az amit nem. Nézzünk rá tudatosan, hogy ami sikerült, az hogyan sikerült, minek köszönhető, hogy elértük célunkat, majd arra is nézzünk rá, hogy ami nem sikerült, ott mit kellett volna tenni, vagy éppen nem tenni ahhoz, hogy az is sikerüljön. Ezek után engedjük el ezt az évet és úgy kezdjünk bele az új évbe, hogy megírjuk konkrét Célkitűzéseinket.

Célkitűzéseinket reálisan tervezzük meg és bontsuk lépésekre, hogy valóban elérhessük őket. 

* Július 18.-szeptember 5.-ig olyan energetikai ciklus következik, amikor a lehető legtisztábban kapjuk az Univerzum energiáit. Felerősödnek érzéseink, megérzéseink, mindent jobban érzékelünk, jót és rosszat egyaránt. Ez kibillenthet minket egyensúlyunkból, így figyeljünk oda arra, hogy megőrizzükSEMLEGESSÉGÜNKET, mert ez a legtöbb, amivel segíthetünk Önmagunknak, vagy bárki másnak. Mi csupán ezért vagyunk a felelősek, hogy magunkat megtartsuk a középponthoz legközelebb eső pontban. Vegyük észre azokat a külső és belső világunkban zajló eseményeket, melyek ebből kibillentenének, és ne folyjunk ezekbe bele.

Véssük eszünkbe, hogy drámák voltak, vannak és lesznek és bármilyen nehezen hihető, nélkülünk is megtörténik minden…maradj kívül ezeken, te csak figyelj!

Akinek, aminek menni kell, az elmegy, akinek, aminek maradni kell, az marad. Ez a dolgok rendje! Azt, hogy pontosan ki-mi megy vagy marad, azt úgysem mi döntjük el.

Szükséges a változás, ezt mindenki látja, tudja. Megérett az idő a változásra. Olyan ez, mint amikor a kígyónak szükséges bőrét levedlenie, egyszerűen szükséges, hogy új minőségű bőre legyen, mert azzal már könnyebb lesz az élete. Ennyi, nem több, nem kevesebb.

Amikor belevonódnánk és cimkéznénk, ítélkeznénk, akkor állítsuk meg magunkat egy pillanatra és emlékezzünk erre az igazságra: “Ahogy fent, úgy lent, ahogy bent, úgy kint!” 

Amit tehetünk, az mindössze annyi, hogy megnézzük, mit tükröz a külvilág számunkra, megfigyeljük, hogy milyen érzéseket keltenek ezek a történések és a konkrét felismerések bennünk és megkeressük magunkban a megoldásokat. Nem szükséges a világ problémáit megoldanunk egyetlen emberként, de a saját életünkért igenis felelősek vagyunk. Ha szeretnénk segíteni, akkor mutassunk példát, éljünk úgy, hogy az mások szemében is pozitív érték, követendő példa lehessen. 

Mutassuk meg, hogy képesek vagyunk Lelkünk által vezetve, a Földön gyakorlati szinten is helyt állni, tapasztalni, fejlődni.Mutassunk példát viselkedésünkkel, türelmünkkel, megértésünkkel, elfogadásunkkal, szeretetünkkel. 

Koncentráljunk a mindennapok egyszerűségére, arra, hogy a pillanatokban jelen tudjunk lenni, ott tudjunk tapasztalni, tanulni, fejlődni.

Megtalálni a mindennapokban a lehetőségeket a fejlődésre, örülni a létezésnek, az életnek, egymásnak, annak, hogy egyáltalán itt vagyunk mindannyian az életben…azt gondolom, ez a lényeg! Amikor erre tudsz fókuszálni, akkor képes leszel megőrizni tudatosságodat, egyensúlyodat és ennek köszönhetően máris példát mutatsz és segítesz másoknak!

Érkezzünk meg most mindannyian ide a valóságba, földelődjünk végre és vegyünk részt a saját életünkben! Bármikor, bármi is történt veled, most mindentől függetlenül mondj egy nagyIGENT az életedre!

Mond el a következő oldást, sokat segíthet: Itt és most a saját életemet választom, részt veszek benne, felelősséget vállalok érte! 

Találkozzunk a valóságban, a mindennapokban, a pillanatokban!

Szeretettel és fénnyel teli csodálatos tapasztalásokat kívánunk nektek: Andi & Aletta

www.talentumok.com