Segítő kezek

Becsüld meg őket, kevés van belőlük. Hálás lehetsz a Mindenségnek, ha rád találnak. Hálás, hiszen egész életedet változtatják meg. Kiemelnek, felemelnek. Megtartanak, biztonságot adnak. Utat mutatnak. Ritka kincsek.
Ők azok, akik megmutatják, hogy nem vagy egyedül. Megmutatják, hogy nem te vagy a különc, az emberek átlagosak. Te különleges vagy. Az ő segítségükkel megélheted önmagad, megélheted különlegességed. Támaszt nyújtanak, bátorítanak. Tanítanak.

Lehetőséget adnak arra, hogy önmagadat megélve segíthess a hozzád hasonló különleges embereknek. Így előbb vagy utóbb te is egy segítő kézzé válhatsz. Ők biztos pontot jelentenek az életben. Támogatást, visszajelzést adnak, és ha kell, tükröt tartanak. Minden embernek szüksége lenne ilyen segítő kezekre. Sajnos azonban a legtöbb ember nem tudja értékelni a jó szándékot, a felé nyúló segítő kezeket. Észre sem veszik a mindennapok sűrűjében a gyöngyszemeket.

Hálás vagyok a Mindenségnek, hogy rám találtak. Hálás vagyok a Mindenségnek, hogy e gyöngyszemek rám ragyogtak, és ragyognak. Köszönöm

Forrás: Élet – Tér – Kép

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.