Hitelesség, belső kiválóság

Világunk folyamatosan változik. Új viselkedésformák szükségesek, új képességeket kell kifejlesztenünk. Ebben az állandó változásban, morajlásban a HITELESSÉGÜNK az egyetlen ami “megmenthet” minket. Kihívásaink hiteltelenségünkből fakadnak: abból, hogy előkerülnek szerepeink, próbálunk mások lenni, mint amilyenek legbelül vagyunk. Feladjuk belső értékeinket, céljainkat és vízióinkat egy pillanatnyi döntés kedvéért, valaki, valakik megelégedettségéért.

bohóc

A hitelesség belső kiválóságot jelent!
Ha hiteles szeretnél lenni, fontos az összhang az életedben. Nem csak a fizikai szinten, hanem összhangban lenni saját vízióiddal, belső értékeiddel. Jó vezetővé kell válnod, önmagadat kell egy helyzetből kivezetned…ilyenkor az útmutatási tényezők mélyebb szintre kerülnek, az értékek, a személyazonosság, a víziók és célok szintjére.

Lássuk be, hogy legfontosabb önmagunk megismerése és felfedezése. Ha önmagunkat ismerjük, bármire képesek vagyunk, minden helyzetre meg fogjuk találni azt a megoldást, ami abban a pillanatban számunkra a legjobb lehet!

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.