A Mindenségben rend van

Mindenségben Rend van. Minden energia, és az energia kiegyenlítődésre törekszik. Sokszor halljuk, hitrendszerünk része, alapja. Mégis megtapasztalni, az élet legapróbb dolgaiban is felfedezni, észrevenni, újabb bizonyosságot ad.

Elengedni, elfogadni, feladni. Ennyi kell hozzá és nem több. És már vissza is fordul. Egyszer egy okos ember azt mondta, onnan tudod, hogy valóban feladtad, ha visszajön, más vagy még jobb formában. Mindegy a hogyan.

De mégis küzdesz, harcolsz, akarod, tartod, nem engeded. Véget nem érő harc ez önmagaddal szemben. Pedig csak annyi kell, hogy feladd. Tudom, ez tűnik olykor a legnehezebbnek. Hiszen annyi minden fűz, köt hozzá. Beszélhetünk tárgyról, személyről, vagy ideáról. Tele vagy gondolatokkal, mennyi mindent veszíthetsz. Tele vagy csalódásokkal, kétségekkel. Nagy játszmák ezek. Saját magad pörgeted, húzod bele.

Csináld csak, a végén úgy sincs más választásod, csak a feladás, elfogadás. Abban a pillanatban, ahogy ez megtörténik, talán észre sem veszed és már meg is fordult az egész. Hoppá, már vissza is kaptad. Egy jobb, szebb, újabb minőségben. Csodálatos a Mindenség. Hálás vagyok ezért az újabb tanításért.

Forrás: Élet – Tér – Kép

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.