A karácsony energiája…

Legyen ajándék egy szívből jövő mosoly, pár kedves szó, egy szerető, finom ölelés, egy tartalmas, jóízű beszélgetés…

A karácsony szelleme áthatja, nem csupán azt a három napot, amit a naptárban kijelöltek annak megünneplésére, hanem egész decembert. Sőt van, akihez már novemberben vagy még előbb elér a karácsony varázslatos hangulata.

Beáramlik az otthonokba, iskolákba, munkahelyekre…teljesen átszellemülnek az emberek. Nyitottak vagyunk rá, vágyunk arra a meghittségre, mély szeretetre, amivel a karácsonyt felruháztuk. Bár ezt akár egész évben is érezhetnénk, hiszen ezen érzések forrása bennünk rejlik…

Mégis valahogy a karácsony megnyitja az emberek szívét…akkor viszont használjuk ki ezt a varázslatos időszakot! Idén karácsonykor ne hagyjuk, hogy az ünnep és az azt megelőző adventi időszak felőrlő ajándékhajhászásba forduljon át!

Gyűjtsünk pillanatokat, melyek szeretettel, odaadással, elfogadással, békével, egy szóval varázslattal teli pillanatok! Így idén karácsony ünnepén mi válogathatjuk meg saját ajándékainkat, aranyló fénybe „csomagolhatjuk” ezeket a karácsony csodás energiájával átitatott pillanatokat, melyek szívünket és lelkünket szólították meg. Ezeket a jövőben bármikor „kicsomagolhatjuk”, visszaemlékezhetünk rájuk, és újra elvarázsolhatnak, megmelengethetik szívünket, és már nem is lesz szükség a karácsonyra, ahhoz, hogy nyitottak legyünk és szeressünk, hogy átéljük a varázslatot, mert a varázslat, az emberek szívében van, bennünk van!

Kívánom, hogy a szeretet varázslatos, aranyló fonala szője át mindennapjaidat!

Szandi

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.