Testőrök- Lélekőrök


Vannak híres és gazdag emberek, akik féltik a testi épségüket. Szeretnének hosszú életűek lenni, szeretnék magukat biztonságban tudni, hiszen a vagyon a siker, a csillogás feltűnővé teszi őket. Többen szeretnék megkaparintani az életüket, az értékeiket. Ezek az emberek alkalmaznak valakit, aki napi 24 órában őket védik, őket hívják Testőröknek. Őrzik és védik annak az embernek a testi épségét, aki erre felkéri őket.

És mi van a Lelkünkkel? A Lelkünket ki védi? Vannak a testőrök mellett Lélekőrök is?

Nekem nincs vagyonom, házam, kincsem, legalábbis e világi meghatározás szintjén nincs. Nekem más értékeim vannak. Valódi értékeim, melyek a szívembe és a Lelkembe vannak bezárva, onnan fénylenek, onnan világítanak. Attól valódi, hogy ha már nem leszek, akkor is értéket tudnak képviselni. Pénzben ki nem fejezhető, de érték. Nevezzük szeretetnek, nevezzük emberségnek, odafordulásnak, alázatnak. Nekem ez az érték.

És, hogy Ki vigyázza ezt? Mint ahogy a Lélek láthatatlan és igazából megfoghatatlan, így a Lélek őre is láthatatlan. Láthatatlan, de létezik. Van, mert szükség van rá. Tudom és elhiszem, hogy ő védi a Lelkemet, és a Lelkem kincseit, úgy mint a Földi Világban a Testőr a testet. Vigyázza és óvja, hogy én oszthassam meg azzal, akivel én szeretném. Ne tudják elvenni tőlem. A Lélekbe zárt kincs is érték. Ez a kincs a legnagyobb érték a Világon!

/Dömötör Aletta – www.talentumok.com/

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.