A Szeretet bennünk van!

Nyisd meg a szíved! Adj hálát valamiért, bármiért és a szeretet energiája mozgásba lendül!

Adj hálát, amiért csak szeretnél, apró mindennapi dolgokért is, melyek gördülékenyebbé teszik napjaidat. Hálád adhatsz akár a reggeli forró, illatozó kávéért, mely nélkül úgy érzed nem reggel a reggel. Hálát adhatsz azért, hogy esténként puha párnára hajthatod álomra fejedet…

Én sokszor magáért a létezésünkért is hálát adok, mert szerintem egy csoda itt élni a Földön. Sehol máshol nem tudok olyan tapasztalatokat szerezni, mint itt. Intenzív érzelmeket és élményeket élhetek meg:

  • egy koncerten hallhatom a hangszerek varázslatos összjátékát
  • láthatom a Föld megannyi bámulatba ejtő táját
  • érezhetem a Nap sugarainak melegét a bőrömön
  • érezhetem a szellő simogatását az arcomon…

Rengeteg mindenért hálát adhatunk, amikor hálát adunk akkor szívünk megnyílik és a szeretet energiája mozgásba lendül. Szétárad a testedben, átjárja egész lényedet, majd kiárad belőled. A szeretet aranyló fonala végtelen! Te egymagad is behálózhatod vele akár az egész Földet, akár az egész Univerzumot is! Képes vagy szeretet küldeni bárhová, bárkinek, így arra is képes vagy, hogy saját magadat feltöltsd szeretettel!

Ne hagyd, hogy mások negatív érzései, panaszkodásai, bosszankodásai elnehezítsék napodat! Ne vedd ezeket magadra. Mutasd meg, hogy a szeretet áramoltatásával életed minden percét varázslatossá teheted! A hála megnyitja szívedet.

Kaufmann Alexandra

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.