Szabadság

Amikor megszületünk egy családba, tudattalanul és szeretetből átvesszük az ősök energetikai mintáit. Ezek lehetnek mentális, érzelmi vagy fizikai mintázatok is. Mindent magunkénak érzünk és hiszünk. A gyermek azért teszi ezt, mert ő az aki a „legerősebb”. Ő az anyjából és apjából van és egy kicsit több…ez a kicsit több teszi erősebbé az őseinél. Ettől érzi azt, hogy ő az aki képes megoldani mindent és elcipelni az összes terhet. Ezért van az, hogy minden családban a legkisebb viszi a legtöbb terhet.

Ezek a terhek amiket átveszünk, a legerőteljesebb kötést hozzák létre. Olyan kötést ami elszakíthatatlan és kilométertől függetlenül összetart minket az ősökkel. Amikor azt érzed, hogy minden ami a saját életedben történik az már „sok” és minden probléma mai az életedben jelentkezik az az utolsó csepp a pohárban…na akkor biztos lehetsz benne, hogy sok-sok olyan terhet cipelsz, ami tulajdonképpen nem is a tiéd, nem is hozzád tartozik, te csak átvetted, átvállaltad azt, mert nem volt aki megoldja.
A Szabadság ára az, hogy visszaadjuk ezeket a terheket azoknak, akiktől kaptuk, oda ahonnan származnak. Ez a visszaadás mély megkönnyebbülést eredményez és ennek következménye, hogy életedben először érkezhetsz meg igazán a saját valódi életedbe. Mély belső átalakulás ez…
• Eltűnnek a fejedből a kényszerítő gondolatok, hogy mit-hogyan és miért is kell pont úgy csinálni ahogyan…
• Felszabadulnak érzéseid és rájössz, hogy még sosem éreztél ilyen mélyen, ennyire szívből…
• Elkezded a saját világod valóságát érezni és élni, tisztábban és mélyebben látsz meg mindenkit és mindent
Az életünket azért kaptuk, hogy szabadon megtapasztaljunk minél több mindent. Élj ezzel a lehetőséggel és szabadítsd fel Önmagadat végre!

Add vissza a terheket, hogy a saját életedet élhesd! Így, csakis így lehet REND benned és a Mindenségben! Így óvhatod meg a gyermekeidet, hogy te már nem adod tovább ezeket!

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.