A TE igazságod…

Mindenkinek saját igazsága van, egy olyan belső igazság, amit szeretne megélni. Ezt a valamit, ezt magunkkal hozzuk, s aztán ahogy múlnak az évek, szép lassan elfelejtjük. Rárakódnak a különböző elvárások, kondíciók, amit otthonról a családból és a környezetünkből kapunk. Ezek a viselkedésminták, amiket gyermekként megélünk és tudattalanul magunkévá teszünk, elfedik azt, akik vagyunk és elfelejtetik az igazságot, amit hoztunk.

Elkerülhetetlenül eltávolodik mindenki a saját igazságától, hiszen mindannyian alkalmazkodunk. Alkalmazkodunk egy számunkra ismeretlen világhoz, ezt tesszük, mert akkor ez a dolgunk. Észre sem vesszük, hogy mi történik velünk, azt hisszük ez a normális. Bízunk mindenkiben, és hagyjuk, hogy elhitesse velünk, hogy mi nem jól gondoljuk, hogy másként kell élni, másként kell csinálni.

Aztán egyszer csak történik valami és lehetőséget kapunk, hogy felébredjünk. Megláthatjuk egy pillanatra mindazt, amit magunk mögött hagytunk. Elkezd hiányozni, elkezdjük vágyni… az erőt, a hitet, a bátorságot, a kíváncsiságot, mindent, amit gyerekként még természetesen megéltünk. Próbálkozunk, hogy visszaszerezzük, segítséget kérünk. Ígéreteket kapunk. Kitartunk és menetelünk.

Telnek az évek és még mindig nem azok vagyunk, akik voltunk. Bár sok minden megváltozott és könnyebb lett, még mindig nem a valódi Önmagunk vagyunk. Keressük, kutatjuk. Vissza – visszatérünk helyzetekhez, történetkehez, felidézzük, keressük. Keressük, de nem találjuk…

Több, mint 7 éve vezetek rendszeresen Család és Rendszerállításokat, több ezer állítás, több ezer sors, ember…s most már látom…

REND van a Mindenségben, s ha a rendet követed, helyre állhat minden. A kezdeteknél kell keresni, ott kell rendet tenni, ott veszett oda minden…

Van, akinek olyan gyermekkora volt, hogy mindent megkapott, megtehetett, s ezért felnőttként attól szenved, hogy nem talál igazi izgalmat, értelmet, értéktelennek éli meg az életet, hiszen mindene meg volt, így már túl van mindenen…

Vannak, akik gyermekként szenvedtek, sok félelmet éltek meg, önmagukat teljesen feladták, hogy túléljék mindezt. Ők felnőttként is kiszolgáltatottként élnek, nem bíznak, nem hisznek, nem éreznek elég erőt, motivációt az élethez. Korlátozzák önmagukat és folyamatosan félnek. Félnek a büntetéstől, hogy most is valaki, valami megbünteti őket, pontosan úgy félnek, ahogyan gyermekként féltek.

Talán nincs is köztünk olyan, akinek minden rendben van…mindannyiunknak dolga van. Dolgunk van önmagunkkal, azzal, hogy újra megtaláljuk a saját életünket és küldetésünket, hogy újra kapcsolatba kerüljünk azzal a belső valamivel, ami mindig ott dobogott bennünk, ami eggyé vált szívünk ritmusával. Meg kell találjuk újra a kapcsolatot a belső igazságunkkal.

Amikor felismered a sémákat, a kondíciókat, amiket megtanítottak, beléd ültettek, akkor ébredsz rá, hogy képes vagy átkódolni ezeket. Amikor eddig eljutsz, akkor már tudod, hogy van remény és igenis van értelme az életnek. Mindegyikünk tanul, tanulja a harmonikus életet. Egyikünknek ezt kell tanulnia, másikunknak azt, attól függően, hogy ki – mit veszített el.

A valódi szabadságod ára, hogy megtaláld újra Önmagadat és a saját igazságod! Aki ezt megleli, az szabaddá válik. Szabaddá válik a saját korlátaitól, kondícióitól, másoktól és képessé válik rá, hogy kiteljesedjen és megélje önmagát a lehető legteljesebben.

Kívánom, hogy az erődet és önfegyelmedet arra tudd fordítani, hogy kitarts egyéni belső utadon!

Van egy REND, amit ha megtartasz, az megtart téged! – ezt soha, semmilyen körülmények között ne felejtsd el! Nekünk csak az a dolgunk, hogy megértsük és megtartsuk a RENDet és az cserébe megtart minket!

Én megtaláltam a saját igazságomat és ma már eszerint élem a valóságomat, kívánom, hogy te is szárnyalj szabadon!

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.