A valódi nagyság

Amikor igazán tiszta vagy, őszinte és becsületes, akkor megszűnik az a vágy, hogy kérkedj vele. Emlékszel a bejárt utadra, és alázattal fordulsz önmagad és a sorsod felé. Már nem fontos, hogy mások megértsenek,nem fontos, hogy elismerjenek, nem fontos, hogy tudják, ki is vagy valójában. Nem fontos, hogy bizonygass, hogy bebizonyítsd a kiválóságod, a nagyságod.

A nagyság az alázatban rejlik. Az alázatban, mely átsegített oly sok fájdalmon, mely átsegített a legnehezebb időszakban. Amikor Te olyankor is le tudtad hajtani a fejed a sorsod előtt, amikor mások mind gőgösen és akár a siker csillogásával  haladtak előre. Szerényen fogadtad és szerényen adtad tovább….

A nagyság a szeretetben rejlik. A szeretetben, melyet önmagad és a világ felé érzel. Feloldozva magad a bűneid alól, kegyelmet adva magadnak, hisz tudod, hogy a legnagyobb megbocsátást valójában önmagadtól várod. Azt várod, hogy te magadnak végre meg tudj bocsátani, hogy szabadon tudd magad engedni, a saját ítéleted alól. Felmentsd végre magad, hisz a múlt elmúlt és jogod van továbblépni. Az önmagunk szeretete itt és így kezdődik. Itt ennél a pontnál, amikor szeretem magam annyira, hogy megbocsátom magamnak mindazt amit tettem és azt is amit nem tettem meg, hisz tudom, hogy akkor ennyire voltam képes.

A nagyság a tisztaságban rejlik. Tisztán bánni a tudással. Tudással amit a tapasztalataid útján szereztél meg. Megtanultad, és most elérkezett az idő, hogy tovább add.

A nagyság abban rejlik, hogy nem élsz vissza a tudásoddal.Nem kérkedsz vele és nem ítélkezel általa.

A nagyság abban rejlik, hogy elfogadod, hogy mindig kicsi vagy. A Mindenség egy parányi szikrája vagy, amely tudja, hogy ott van, tudja, hogy helye van a mindenségben.

A nagyság abban rejlik, hogy benne élsz a Mindenségben és a Mindenség benned él! Itt már nem kérkedsz a létezéseddel az életeddel, örömmel és hálával fogadod a sors tanításait.

Dömötör Aletta

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.