Júniusi energiák *Fény és sötét…

 
A következő energiahullám, Június 20.- Július 2.-ig tart.
 
Telihold van és Napéjegyenlőség, Napforduló. A felszínen rengeteg a Fény. A felszínen… Lehetne rengeteg a Fény, hiszen most abszolút itt van az ideje, hogy a Fény betöltsön mindent.
 
Mégsem történik meg. Nem tölti be a mindennapokat, nem tölti be az eget… felhők takarják el. Nem látszik a nap, nem érezhető igazán a melege. Nem tud előbújni, valami nem engedi.
 
Hogy is van ez?
 
Most van, lehetne a legvilágosabb, legfényesebb… ehhez képest a mélyben sötét energiák pusztítanak el mindent. Nem figyelsz most a mélyre, csak a felszínre, hiszen nyár van, napsütés van, szabadság van, a Fénynek van az ideje.
 
Azt látom, azt tapasztaljuk, hogy most van a legeslegsötétebb… mert amennyi a Fény, annyi a sötét is a Mindenségben. Ez a Rend. Egyenlőség van. Napéjegyenlőség van és amilyen sokáig világos van, amikor sötét van, akkor olyan nagyon sötét is van! Figyelj erre, figyelj magadra!
 
Figyeld meg a mindennapi helyzeteket, főként azokat ahol egyszerre többen vagytok jelen. Most a sötét olyan helyeket keres, ahol egyszerre, egy időben többen gyűlnek össze. Figyeld meg a játszmákat, és ne vonódj bele! Lépj egyet hátra és csak figyelj!
 
A feladatunk ebben az időszakban, hogy újra és újra, akár pillanatról-pillanatra megerősítsük hitünket a fény mellett: “Én a Fényt választom! ”
 
Van olyan sötétség, amikor egyetlen egy gyertya fénye a megváltás lehet…
 
Amikor ez az apró Fény pont emlékeztet, akár megtart téged. Megtart egy olyan helyzetben, ahol úgy érzed, hogy ha nem lenne, elvesznél te magad is a sötétségben. Gyújts minden nap egy gyertyát és emlékezz arra, hogy most újra hitet kell tenned! Lásd meg, hogy milyen óriási a Fény, amit a gyertya áraszt… lásd meg, hogy megbontja a sötétséget és REMÉNYT ad neked, hogy történhet valami, ami megváltoztat mindent.
 
Húzódj most vissza a saját teredbe és töltsd fel Fénnyel! Tegyél olyan dolgokat, melyek erősítik hitedet és szeretettel töltik fel szívedet!
 
Kapaszkodj bele a Fénybe és engedd, hogy megtartson téged!
 
“Itt és most elengedek minden kötődést és magamat választom! A lelkemet választom! A saját utamat választom! Elfogadom azt, hogy mások-mást választanak és engedem, hogy megtegyék ezt. Belevonódok a saját életembe, megteremtem a saját szent teremet és feltöltöm Fénnyel. Ebben a Fényben élek, itt létezem. Innen indulok el, ide térek vissza amikor megérkezem. A Fény terében áramolva, hagyom, hogy az energiák kiegyenlítődjenek. Várok és míg várok, növesztem Fény teremet. ”
 
Nyitott szemmel, nyitott szívvel járj, és tudd, egyetlen Fény szikra is megbontja a sötétséget…
 
Gyújts Fényt a szívedben és emlékezz! Emlékezz, hogy TE a Fény gyermeke vagy, így semmi baj nem érhet a sötétben!
 
Kapcsolódj magadhoz, kapcsolódj a Fényhez, kapcsolódjunk össze!
 
Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta