Tőled válik azzá

Minden attól válik azzá ami, amit te magadból beleteszel. Ha benned van valami, bármi, ami kisugárzóan áthatja a lényedet, és így ezzel a minőséggel mozogsz a világban, akkor a Fényedet, mint lenyomatot, ott hagysz minden megtörtént mozdulatodban. Amit egyszer a fényeddel megérintesz, az onnantól kezdve fényes lesz.

Nem attól válik valami nagyszerűvé, mert annyira tökéletesen elő van állítva, vagy ki van dolgozva, hanem attól, hogy te a nagyszerűségeddel körbe öleled azt. Attól lesz egy étel finom, hogy te a finomságodat beleteszed. Attól lesz egy meghitt beszélgetés együttérzéssel tele, hogy a szívedben együttérzés van, mikor a másikra figyelsz. Attól lesz egy kapcsolat szenvedélyes, ha te magad, a szenvedélyedet megéled benne.

Minden attól függ, hogy te magad mit adsz oda, hogy magadból mit mutatsz meg másoknak. Ha benned a Lélek sugara fényként szétáradva aranyozza a mindennapjaidat, akkor bármi amihez kapcsolódsz, át lesz itatva. Bárki akit szeretsz, ennek fényével szereted. Tőled válik azzá, amivé tetted! Belőled indulva árad, színez, ezzel szebbé téve a létet.

Ne gondold, hogy az üres dolgoknak, üres embereknek hatalmuk van az életben. Hatalma annak van, aki a szívével ölel körbe.

Dömötör Aletta

www.talentumok.com