Novemberi energiák *Megőrzés

Ez az energiahullám október 29.-november 10.-ig tart.

Valami már megváltozott…elkezdődött és ennek hatására egyre jobban felborul a Rend, egyre jobban kifordul magából mindenki és minden. Van valami a levegőben, amit érezni lehet, de sejtelmes, nem tudjuk megmondani mi az…olyan, mintha valami nagy dolog készülne. Ki vannak hegyezve az érzékszervek, mindenki ugrik, mindenre. Szorongást keltő, félelmetes. S mert ilyen, pontosan úgy is reagálunk, úgy viselkedünk, mintha veszélyt éreznénk a levegőben. Tisztán látszik, hogy egyre többen süllyednek vissza az ösztöneik szintjére.

Az energia ami most érkezik, azt üzeni, hogy : “Menjetek és készítsetek magatoknak búvóhelyet, ahol túl élhettek mindent! Most húzódjatok vissza, maradjatok csendben. Rejtőzködjetek. Halkan lépjetek, csendesen éljetek.”

Mielőtt elhagyod a rejteket, előtte nézz körül, hogy biztonságos legyen számodra, hogy ne essen bajod odakint. Védd meg a rejteket, most senkit ne engedj be! Most nincs közös és együtt, most mindenkinek a sajátját kell élnie, védenie. Akivel eddig nem alakult ki a közös tered, azzal most biztosan nem fog, ez most esélytelen. Azokkal tudsz együtt lenni, akikkel már kialakítottátok korábban közös belső tereteket, akiket ismertek, akikben maradéktalanul megbíztok, szerettek.

Ha szimbolikusan szeretném értelmezni, akkor olyan, mintha most a Föld belsejébe kellene bújni, barlangot kellene találni, és ott egyszerűen, sőt a legegyszerűbben élni. Most így lehet a legkönnyebben átvészelni, megélni. Most nem kell nagy tűzzel élni, nem kell nagy tüzet gyújtani, most egyetlen gyertya fényénél kell tudni élni, látni, érezni, melegedni. Most mindenből csak éppen annyi kell, amivel ez az időszak kitelik.

Valami tombol odakint és TE elbújhatsz odabent. Bent a saját magad által létrehozott barlangban, azon a helyen ami számodra védelmet és biztonságot nyújt, bármikor, bármilyen időben.

Eljött, megérkezett mindenkinek a tisztulás ideje. Olyan tisztulás ez, amikor csak azok “élik túl”, akik képesek mindenből a legegyszerűbbre. Azok, akik képesek akár bármit elengedni azért, hogy Létezhessenek.

Mint mindig, a Lélek most is ott van veletek és segítséget nyújt nektek. Azt azonban tudni érdemes, hogy csak addig vesz részt, amíg az történik, aminek történnie kell.

Engedjetek el most mindent, a Lélek tapasztalásáért cserébe!

Lássátok meg, hogy bár odakint hideg van, üvölt, tombol, nálad bent Rend lehet, lehet béke, csend, nyugalom, szeretet. Ha Fényre gondolsz, most egy világítótorony fénye helyett, gondolj egy egyszerű mécses fényére. Most ez is elég lesz. Most mindenből kevés kell, ALÁZATBÓL kell csak sok, ELFOGADÁSBÓL és ELENGEDÉSBŐL.

Azoknak, akik képesek most egyszerűen, szelíden, csendesen visszahúzódni, odabentről egy mécses fényével világítani, azoknak egy új minőségű tavasz, egy új minőségű élet jön el.

S ha azt gondolnád, hogy ugyan mit érhet egy mécses fénye ebben a nagy világban, akkor ideje meglátnod, hogy minél nagyobb a sötétség, annál kevesebb Fénnyel lehet világítani…

Sötét van nagyon, vedd észre és gyújtsd meg saját mécsesed, ennél többen most sem tehetsz.

Te döntesz most is, hogy mit és hogyan teszel, kezedben a Sorsod…egy biztos, most mindenkinek döntenie kell!

Szeretettel és Fénnyel telített, tapasztalásokban gazdag mindennapokat kívánunk nektek: Andi&Aletta

2015. Október 27.