Bűn és bűntudat

…válassz helyette más érzéseket, értsd meg…

Mélyen beléd van a bűnösség és bűntudat energiája ágyazva. A bűntudatot azóta cipeled, mióta elhagytad az Otthont. Bűntudatot cipelsz az miatt, hogy megpróbáltál más angyalokat elpusztítani vagy a hatalmadba keríteni a nagyon régi múltban, még abban az időben, amikor a csillagok, galaxisok lettek megteremtve. Jóval azelőtt, hogy testet öltöttetek volna. Bűntudatot cipelsz, mert valaki elhitette veled, hogy valami olyat tettél, ami miatt nem érdemled meg Isten szeretetét. Bűnösséget érzel…

Szabadítsd most meg magadat a bűn terhétől, attól a mély bűntudattól, amit oly régóta hordoztok. Az Új energiában nincs olyan, hogy bűn, tapasztalás van és a tapasztalásnak közvetlen következménye van.

Az Új energiában olyan benső egyensúllyal bírhatsz ahol már nincs késztetésed arra, hogy olyasmit tegyél, cselekedj, ami a többi ember akarata ellenére van, vagy a Föld ellen van. Itt már meg tudsz érteni bármit, már nem mész ellene semminek! Együttérzés van benned, ami lehetővé teszi már azt is, hogy miközben látod, hogy mások szörnyűségeket követnek el, még mindig könyörülettel tudjátok szemlélni, belevonódás nélkül, és szeretni tudtok bárkit, aki részt vesz ebben.

Engedd el most a bűnösség és bűntudat érzését!
Légy az új energia tanítója, segíts a többieknek ezt a nagyon nehéz akadályt megérteni, megfejlődni, változni és változtatni!

www.talentumok.com