Energiák áramlása *Varázslat

2015. Július 26.-án elindult egy új év számunkra és ez az új év, új lehetőségeket, új csodákat tartogat számunkra.

A Fehér Varázsló és ezzel együtt a varázslat éve lesz ez az év.

Az elmúlt évben az érzelmi energiákon dolgozhattunk, ebben az évben a mentális energiáké a főszerep. Most, hogy túljutottunk az érzelmi kihívásokon, itt az idő, hogy a fejünkben is rendet tegyünk végre. Most kell összegezni mindazt amit a múlt év hozott számunkra, és integrálni a tapasztalásokat. Integrálni azt jelenti, hogy beépíteni az életünkbe. Vessünk számot mindazzal ami történt és húzzuk meg most tudatosan határainkat. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen és nekünk magunknak jó lehessen, a fejünk, gondolkodásunk is szükséges. Nem elég érzelmi döntéseket hozni, mert ezek a döntések sérülékenyek, egy-egy helyzetben visszarántanak minket.

Most olyan döntéseket kell hozni, amelyek hosszú távon is támogatnak minket és nem engedik meg számunkra a kibillenéseket, visszalépéseket. Álljunk meg és lássuk át tiszta fejjel a helyzetünket, világban elfoglalt helyünket. Lássunk rá tisztán, hogy most, ebben a pillanatban hol is vagyunk éppen?! A helyünkön vagyunk, vagy sem?

Egyáltalán hol van a helyed? Felismered-e? Akarod-e, vagy megengeded, hogy más foglalja el? Mit szeretnél, ki szeretnél lenni, ki nem szeretnél lenni, hogy szeretnél élni? Most ezeket a kérdéseket kell megválaszolni.

Már nem elég valamit magunkért megtenni vagy nem tenni! Ennél több kell, az egész világért, az emberiség jövőjéért kell döntéseket hozni. Meg kell látnod és fel kell ismerned saját nagyságodat, teremtő erődet, és élned kell vele! Teremtened kell! Teremteni önmagadat és a saját valóságodat. Tudva azt, hogy ezzel teremtesz másoknak. Mert a teremtések összeérnek, találkoznak.

Szüksége van a világunknak Varázslókra, olyan emberekre akik élnek varázs erejükkel, hisznek a misztikumban, mágiában és használják azt!

Varázslat és csodák nélküli világban élünk. Mindennapjaink el laposodtak…nincsenek olyan dolgok amikre őszintén rá tudunk csodálkozni, melyekből hosszú távra erőt lehetne meríteni. Olyan világban élünk, ahol szemtől-szemben állunk a nehézségekkel, kihívásokkal, felvállalt és fel nem vállalt nehéz sorsokkal. Nehéz batyukat cipelünk mindannyian, nehezen lépünk, elnehezültünk. Sokan már azt sem tudják, hogy a holnaphoz honnan, miből merítsenek erőt.

Szüksége van a világunknak a Varázslókra és a Varázslatra, ébredj ember!

Nem kellenek nagy dolgok, az apróságokban rejlik a varázslat. Nézz meg egy apró gyermeket, hogy tud örülni mindennek, s ha valamit elveszített, új hittel szívében indul újra el. Nem adja fel, mert tudja érzi, hogy az a valami, valaki egyszer az övé lesz, elérheti, mert őt, a Varázslót mindez megilleti. Hiszi, tudja, hogy ő egy csodálatos, teremtő képességekkel rendelkező ember, akit senki és semmi nem győzhet le.

A Varázsló tudja, hogy bármire, mindenre képes, hogy olyan erőket tud megmozgatni, melyeknek varázserejük van. Tudja, hogy útja során találkozik majd gonosszal, de azt is tudja, hogy ugyanakkor találkozik Tündérekkel, Manókkal, akik kisegítik majd a bajban. Szívében hiszi, tudja, hogy mi a dolga, s teszi azt. Varázsereje van és azzal jár-kel a világban, használja azt. Teremti és újrateremti önmagát és világát, így válik halhatatlanná mások számára. Ereje ott van a folyamatos megújulásban.

Ez az év, ez az időszak szólítja a Varázslókat, hogy ébredjenek! Szólítsd te is meg magadban ezt a minőséget és varázsolj, teremts! Először a saját életedben, majd a külső világodban. Lásd és érezd meg teremtésedet, lásd meg milyen óriási, tökéletes! Lásd, hogy TE mire is vagy képes!

Emlékezz arra amikor gyermek voltál és erős hittel a szívedben elindultál a világba! Emlékezz az érzéseidre, gondolataidra, bátorságodra és az erődre! Emlékezz, mert mindez most is ott van benned! Vedd elő, idézd fel és használd újra ezeket a minőségeket!

Sokan azt gondolják, hogy világunk a mai formájában megsemmisülni látszik, elveszik…MI hiszünk abban, hogy a Varázslat, a Varázslók megmenthetik! Hiszünk a csodában, az abban rejlő erőben, abban, hogy mindennek lehet jó a vége…s ha még nem jó, akkor az csak annyit jelent, hogy még nincs vége!

Vedd elő és porold le a varázs sipkádat, vedd kezedbe a pálcádat és TEREMTS!

Ez az év, a Te éved és a MI évünk lesz, az az év amikor mindannyian megmutathatjuk, hogy mit tudunk kezdeni a Varázslat erejével, a csodálatos lehetőségekkel! Légy tudatos, figyelj és teremts! Teremts egy csodálatos világot önmagad és szeretteid számára, teremts csodát ezzel a világban!

Szeretettel: Andi&Aletta

www.talentumok.com