Energiák áramlása- Megosztás

Érdemes odafigyelni sokkal tudatosabban a következő napokra, mert Június 8.-án hétfőn indul el egy új energia hullám, ami már most felkészít minket. Kaptunk időt arra, hogy a megfelelő pillanatban készen álljunk.

Ha megfigyeled az elmúlt napok energiáit, te is érezheted, hogy most, pillanatnyilag minden sokkal könnyebb. Olyan, mintha egy sötét felhő vonult volna el végre. Elmúlt a fátyolozottság érzése, kitisztult minden. Hatalmas mennyiségű, tiszta energia lengi most be a terünket. Óriási, de mégsem nehéz, nincs súlya. Finom, lágy, kellemes. Olyan, amiben fellélegezhetsz, feltöltődhetsz.

Olyan energia ez, ami megtart és elringat téged. Segít az elmélkedésben, valaminek a megszületésében. Van valami, ami meg akar születni, aminek itt van az ideje. A születés előtti, utolsó nyugodt, békés hetek ezek. Olyan, mint amikor gyermeket várunk és pontosan tudjuk, hogy mikor fog megszületni, de még pont annyi időnk van, hogy nyugodtan rá tudunk pihenni. Tudunk készülni.

Új minőségű dolgok vannak születőben. Világunk napról-napra változik. Most, ebben a pillanatban még csak az látszik, hogy valamit már megmutatnak nekünk. Láthatjuk, ha figyelünk és résen vagyunk, hogy “üzennek” nekünk. Szimbolikusan üzennek, és ránk bízzák, hogy megfejtjük-e ezt az üzenetet. Most kinyílt az Akasha mindenki számára, bárki láthatja a valódit, az igazat! Tiszta kommunikációt kapunk a Szellemi dimenziókból, nincs más dolgunk, mint befogadni ezeket, tovább adni, megosztani.

Mindennapi szinten figyeljünk oda az adok-kapok egyensúlyra, csak annyit fogadjunk el bárkitől, amennyit mi is tovább tudunk adni, meg tudunk osztani. Ez lehet konkrét dolog, lehet érzés, érzelem, gondolat vagy energia. Nem célszerű többet befogadni, mint amennyit meg tudunk mi is osztani, mert ha ezt tesszük az energia elakad. Most tisztán kell tartani az energiák útját, hogy érzékelni tudjuk ezeket a tiszta energiákat amit most kapunk.

Figyelj oda másokra, lásd meg ha valakinek szüksége lehet bármilyen módon a segítségedre, és oszd meg vele amid van, ami segíthet. A lényeg, hogy lásd őt meg, fedezd fel, hogy ő az, akinek most tovább adhatod, aki befogadni képes. Azért van itt és most jelen az életedben, hogy neki odaadhasd, megoszthasd vele, s ha ezt megteszed, az energiák táncolni fognak benned. Ha jól megnézed, ő segít neked, hogy tisztán tarthasd magadat, hogy adhass és elfogadhass, hogy együtt áramolhass a Mindenséggel!

Ez egy üzenet, amit borítékban, úgy mint régen, a postás hozott, neked címezve. Te bármit megtehetsz:

– kidobhatod anélkül, hogy kibontod

– kibontod, elolvasod és úgy dobod el

– kibontod, elolvasod és félreteszed

– kibontod, elolvasod és megéled.

Rajtad múlik, mit teszel. Én kipostáztam, a kezedbe adtam…bármit tehetsz, de mostantól azt már nem mondhatod, hogy nem tudtál róla, hogy nem szóltak neked.

Az energia volt, van és lesz, mozgat és működtet mindent!

Csodálatos találkozásokkal, kapcsolódással és megosztással teljes hétvégét kívánunk neked, szeretettel:

Andi & Aletta