Energiák áramlása-Kiegyenlítődés

Mindent az energia mozgat, minket és teljes életünket, így érdemes odafigyelni rá, tudni, hogy mikor milyen lehetőséget hoz nekünk az energiák változása. Mert változik. Szinte állandóan. Mozgásban van, és legfőbb jellemzője, hogy szeretne kiegyenlítődni. Szeretne egyensúlyba kerülni. Már amennyire ez egyáltalán lehetséges.

Világunkra jelenleg leginkább a szélsőségesség a jellemző, ez jelenik meg a mindennapokban a legerőteljesebben. Minden “túl…” gyors, lassú, hideg, meleg, nehéz, könnyű stb…sorolhatnék még számtalan minőséget. Az időjárás is nagyon jól tükrözi az elmúlt hónapokban mindezt. De vajon mindez miért lehet?

Az energia ki akar egyenlítődni! 

Ha mi emberek magunktól nem teszünk azért, hogy tudatosak legyünk és tovább lépjünk, akkor majd a Mindenség gondoskodik róla, hogy megtegyük ezt. Olyan helyzeteket teremt, ahol próbára tesz minket. Lehetőséget ad nekünk, hogy megtapasztalhassuk a szélsőségeket, megvárja, hogy elegünk legyen belőle, és türelmesen kivárja, hogy ebből kiindulva, elinduljunk végre a középpontunk felé. 

Vákumot teremtünk nap, mint nap, mert mindig végletesek vagyunk. Nem érjük be kevesebbel, mint a végletekkel. Mert ilyenkor, amikor a végleteket éljük, akkor érezzük igazán, hogy élünk. Amikor a középpont felé haladunk, akkor megijedünk, hogy valamit vagy talán mindent elveszítünk. A középpont felé haladva másnak tűnik minden… nem annyira hangsúlyos, nem annyira boldog, nem annyira színes. De nem is színtelen, nem is boldogtalan. Olyan furcsa. Számunkra teljesen ismeretlen.

Csendes, békés, nyugodt, lehiggadt, természetes, elégedett. 

Olyan, mint amikor életed legnagyobb túrája után hazaérsz végre, s megpihenhetsz.

Megpihenhetsz, mert megtetted, elvégezted. Elvégezted azt, amit elvállaltál, ami a te vállalásod volt, vége. Megpihensz, elpihensz, mert elégedett vagy, nincsenek már benned kérdések.

Ahhoz, hogy ezt a csendet, békét, nyugalmat, higgadtságot megéljük, bátorság kell. Nem is akármilyen, hiszen ezek a minőségek jelenlegi világunkban élettelennek, passzívnak tűnhetnek. Kevesek számára igazán értékesek.

Az energia jelenleg ki akar egyenlítődni és Mértékletességre int minket! 

Felhívja figyelmünket arra, hogy vegyünk vissza, engedjük meg magunknak, pihenjünk meg, lazuljunk el. Szeretné, ha megfigyelnénk a természetet és együtt pulzálnánk vele, hiszen ez a természetes, így lehetünk egyek vele, így találhatunk rá saját belső békénkre.

Légy most bátor és tegyél egy lépést a középpont felé mindenben! Kerüld el a túlzásokat, a szélsőségeket és figyeld meg saját reakcióidat, hogyan reagálsz így a helyzetekre!

Használd most a bátorságodat arra, hogy megtapasztald milyen a semlegesség állapotában! Figyeld meg a madarakat az égen, hogy amikor vitorlázva repülnek, akkor is haladnak, akkor sem állnak meg a levegőben. Óriási szárny csapásokkal repülni igen fárasztó lehet és ezt már ismered. Most próbáld ki a vitorlázást, pihenj meg végre!

Indulj el a széléről befelé, és találkozzunk KÖZÉPEN! Legyél TE mindennek a közepe! Belőled, a középpontodból induljon ki minden!

Az energia most ehhez ad zöld utat, hozd ki ebből a lehetőségből magad számára legeslegtöbbet!

Szeretettel: Andi & Aletta