Rezgésmódszertani konzulens képzés

Olyan segítőket, konzulenseket szeretnénk képezni, akik magas szintű elméleti és gyakorlati  tudással rendelkeznek különböző módszerekről, képesek többféle módszert akár komplexen használni, hogy minél több embernek, szinte bármilyen probléma esetén segíteni tudjanak.

Amikor valaki segítséget kér tőlünk, akkor az a jó ha sok módszerből válogathatunk. Van egy csokrunk ezekből és az aktuális helyzetben kiválasztjuk azt amelyikkel dolgozni akarunk, vagy együtt használva őket, komplexen gondolkozunk. A lényeg, hogy így több szemszögből ráláthatunk és kliensünket is támogathatjuk több oldalról is abban, hogy szemlélet módot váltson, hiszen ez a gyógyulás egyik alap köve, ennek meg kell történnie.

A Rezgésmódszertan egy gyűjtőfogalom, mely magába foglalja mindazokat a módszereket, amelyek finoman, rezgés alapon működnek, így hosszan elkísérnek minket fejlődési, önismereti, gyógyulási utunkon. Mai világunkban elterjedtek ezek a módszerek, egyre többen keresik a gyógyszer mentes alternatív lehetőségeket.

Melyek ezek a módszerek?
Számmisztika
* Színek
* Kristályok, Indigó esszenciák

* Hangok, hangtálak, gong, hangvillák használata egyéni kezelésben, csoportos foglalkozásban

* Kreativitás, gyakorlati Önismeret

  • Integrál filozófia

Az általunk egy csokorba gyűjtött módszerek mindegyikére igaz, hogy szimbolikus jelentéstartalma van, így anélkül is értelmezhetőek, hogy konkrét problémákat megneveznénk.

Rezgés alapúak, ami azt jelenti, hogy önálló mozgásuk, működésük van, kifejti hatását akkor is, ha mi nem hiszünk esetleg ebben.

A világban zajló változások sok-sok emberben idéznek elő különböző problémákat, melyek alapvetően pszichés eredetűek. Ezek talaján létrejöhet egy betegség vagy rögzült állapot, ami már kezelést igényel. Miután a rezgésszint folyamatosan emelkedik, így csakis azok a módszerek állhatják meg a helyüket mint terápiás, gyógyító módszerek, melyek magas rezgésszinttel rendelkeznek.
Az általunk összeválogatott módszerek ilyenek, évek óta dolgozunk velük, és egyértelműen megtapasztaltuk és napi szinten tapasztaljuk hatékonyságukat.

Várjuk mindazok jelentkezését akik:

* szeretnének fejlődni, tanulni

* önismeretre szert tenni, és ezáltal közelebb kerülni önmagukhoz és a világhoz

* akik problémával küzdenek, és keresik a megoldásokat

* mindazokat, akik szeretnének segíteni másoknak.

Az anyagokat 6 hónapon keresztül heti rendszerességgel küldjük e-mailben.

Megmutatjuk neked:
* hogyan lehet ezeket kombináltan használni,
* hogyan lehet egy új rendszert képezni ezekből,
* hogyan lehet mindenről ezek alapján gondolkozni,
* egy komplex rendszert formálunk, ami számodra is hatalmas lehetőségeket tartogat az önmagaddal végzett munka során.

A tanfolyam költsége:
* 20.000 ft/hónap
* vizsgadíj: 20.000.- Ft

Sikeres vizsga után  tanúsítványt adunk.

A képzés folyamatosan fut, a jelentkezéstől és az első befizetéstől indul a képzés.

Érdeklődni, jelentkezni lehet:
Váradi Andrea
Telefon: 06-20-410-05-07
email: infovaradiandi@gmail.com

%d blogger ezt szereti: