Életgyógyász képzés

12 hónap elmélet távoktatásban+ 2×2 óra egyéni konzultáció.

Olyan segítőket, tanácsadókat szeretnénk képezni ebben a képzésben, akik tisztán látják, hogy hol tart a másik ember, aki segítséget kér. Látja, hol tart a saját spirituális vagy Lelki útján és hol tart a személyisége. Vannak, akik már a lelki dolgokon sokat dolgoztak, sok mindent megértettek, spirituálisan nagyon nyitottak. Nekik abban kell segíteni, hogy a személyiség is ehhez hozzá fejlődjön, utolérje a Lelki síkot. Vannak, akik személyiség szinten stabilak, erősek. Nekik abban lehet segíteni, hogy spirituális úton induljanak el. A képzésben olyan tudást sajátíthatsz el, amivel mindkét esetben kompetens leszel.

Ahhoz, hogy te jó segítő, tanácsadó lehess, a legfontosabb az, hogy hiteles légy! Így a képzés ideje alatt neked is végig kell járni egy önismereti utat és integrálnod kell mindazt, ami szükséges számodra egy következő lépéshez. Ahhoz, hogy megtaláld helyedet a családodban, világodban a Családi Rend elmélet, és gyakorlat segít neked. Az érzelmi letisztuláshoz a Bach-virágok segítenek. A mentális programok átírását az NLP módszere mutatja majd meg. Azt az energetikai térképet ami te vagy, ami rólad szól, a számmisztika és a Színek világa tükrözi jól vissza, és ezt egészíti ki a számmátrixba bekerülő Bach-virágok sora.

A személyiség struktúra megértéséhez és fejlesztéséhez az integrál filozófia, a tranzakció analízis és az egzisztenciális pszichológia ad majd mankókat.

Amikor mindezt megtanultad, elsajátítottad akkor jön majd az Életgyógyászat lényege, mindezen módszerek összességéből egy teljesen új rendszer, a Blue Energy System. Ezt a rendszert mi magunk alkottuk meg, a korábban említett minden rendszer szerepel benne. Tisztelve, megtartva az eredeti Szellemiségeket, tovább gondoltuk ezeket és létrehoztuk a rendszert, a rendszerben.

A BLUE ENERGY SYSTEM–MESTERKULCS AZ ÉLETHEZ!

Mindenkinek van egyedi Lélek-terve, ezzel érkezünk a Földre.

Blue Print, a terv amin nem lehet változtatni. Lehet legyinteni és csak úgy élni, és lehet a terv szerint minden egyéni tervünket valóra váltani. Lehet és kell is választani! Életünk választásainkból épül fel, ezek visznek tovább minket. Az aki meg akarja ismerni a saját Lélek-tervét, megnyílik egy ismeretlen világ felé és függetlenül attól, hogy nem látja pontosan merre viszi az útja, mégis elindul rajta. Ugyan úgy elindulunk, ahogy gyermekkorunkban is elindultunk. Bizonytalan léptekkel, de megtettük a lépéseket és ezeknek a megtett lépéseknek köszönhetően tartunk ma pontosan ott, ahol tartunk.

A Lélek -tervben benne van az út, az az út amit ha lépésről-lépésre végigjárunk akkor annak végén igazi, valódi ÖNMAGUNKRA találunk. Arra az ÖNMAGUNKRA aki több, mint az ÉN. Az önmagunk túlnőtt a gyermekin, kinőtte a családi és emberi drámákat és játszmákat és STABILAN, BIZTONSÁGBAN, saját HITRENDSZERÉTŐL vezérelve teremti saját valóságát a világban. Szabad, alkotó, kreatív ember, aki azt teszi, amit szeret, és úgy szeret, hogy azt mindenki látja, érzi. Az az ember, aki ezt az utat bejárja az elmondhatja magáról, hogy ő VALÓDI. Valódi, mert lecsupaszított magáról mindent, ami nem hozzá tartozik, megtalálta saját belső érzéseit és értékeit, meghúzta határait. Aki itt tart az egyéni fejlődésében az képes volt szembenézni a múlt történéseivel és árnyaival, képes volt felül emelkedni a történeteken és meglátni azokban azt, amit azokból érdemes volt meglátni, megtanulni.

A Lélek terv energiákról szól, nem tartalmaz történeteket. Ahhoz, hogy megismerd a tervedet, el kell engedned a történeteidet. Elindulunk együtt az energiák összefüggéseinek világába, megmutatjuk neked, hogy mi zajlik a látható világ mögött, a láthatatlan világban, az energiák birodalmában.

Az Életgyógyász látja és tudja ezeket az energiákat, és meglátja, hogy az adott pillanatban hol tart a segítséget kérő ember. Meglátja, hogy mi az amit már elért, és hova tarthat. Egyértelműen látja, hogy hogyan és milyen témában kell segítenie a továbblépéshez, ahhoz, hogy a másik embernek könnyebb lehessen a saját életében. Segítséget és támogatást ad ahhoz, hogy a megfejlődött témákat, minőségeket az ember az életébe integrálja, beépítse.

Olyan tanácsokat, feladatokat és gyakorlatokat ad, melyek biztosítják a megszerzett tudás valóságba, az életbe való integrálását. Amikor bejárja valaki ezt az utat, akkor megtalálja azt, amit mindig is keresett, a nyugalmat, kiegyensúlyozottságot az életében. Élete szeretettel, életörömmel telik meg, visszatalál önmaga Egységéhez.

Amikor TE magad a következő hónapokban átmész ezeken a folyamatokon, akkor MI fogjuk a kezedet. Itt vagyunk és segítünk, támogatunk téged! Ha kérdésed merülne fel, segítségre lenne szükséged, keress minket bátran!

Örülünk, hogy a változásodhoz, fejlődésedhez, minket választottál, kívánunk neked magadhoz sok türelmet, kitartást!

Témák a képzésben:

* Jóság

* Benső béke

* Szeretet

* Egység

* Lét

* Valóság, illúzió, valódi értékek

* Én-kép rendezése, átépítés

* Viselkedés gyógyítása

* Egyéni sorsutak gyakorlati elemzése, kitérők és lehetőségek felkutatása az egyéni energiák tükrében

* Kapcsolatok és kapcsolódások rejtélye és RENDJE

Módszereink, melyekkel dolgozunk:

I.félévben:

 • Bach-virágterápia
 • Számmisztika
 • Egzisztenciális filozófia
 • Integrál filozófia
 • Gyakorlati önismeret

A 6. hónap után lehetőség van a féléves anyagból vizsgázni, és aki sikeresen vizsgázik, annak Bach-virágterapeuta tanácsadó Tanúsítványt állítunk ki.

II.félévben:

 • Családi rend elmélet, gyakorlat
 • NLP (Én-Kép, Mély-belső átalakulás)
 • NAK (Neuro-asszociációs kondícionálás)
 •  Szín-terápia
 • Tranzakció analízis
 • Életgyógyászat filozófia, emelt szintű Bach-virágterápia
 • Együttműködő kommunikáció
 • Tanácsadás elmélete, gyakorlata

A képzés jelentkezés esetén azonnal indul!

A képzés havi díja 25.000 azaz Huszonötezer ft/hónap.

A leckéket heti rendszerességgel küldjük e mailben.

A képzés végén elméleti és gyakorlati vizsgát tartunk.

Vizsgadíj: 25.000 ft.

Sikeres vizsga után Életgyógyász tanúsítványt állítunk ki.

Érdeklődni, jelentkezni lehet:

* Váradi Andrea: 20-410-05-07, infovaradiandi@gmail.com

* Dömötör Aletta: 70-524-18-60, aletta.domotor@gmail.com

Várunk szeretettel a képzésben!

%d blogger ezt szereti: