Blue Energy System, Mentor képzés.

  • 12 hónap elmélet távoktatásban + 5 napos önismereti tábor.

Mentorrá válni, valahonnan-valahová elérni, a célunkhoz egyre közelebb kerülni. Útközben visszanézni, ha kell visszafordulni, és segíteni, támogatni. Tanulni, fejlődni, tapasztalni, menet közben elbukni, felállni, tovább lépni. Pontos célként a Lélekkel való találkozás lehetőségét kijelölni, azért mindent megtenni. Ha szükséges meghajolni, elengedni, befogadni. A találkozásért, a kapcsolódás lehetőségéért, mindent megtenni.

BES MENTORNAK lenni azt jelenti, hogy újra a nagy egész parányi részeként önmagunkat felismerni. A végtelen időkre emlékezni. Tapasztalni, bölcsé válni. A Lélekkel együtt élni, magadban, a szívedben érezni, érzőként élni.

A Lélek az a valami, aminek egyértelműen érezhető a hiánya, vagy jelenléte. Vele, általa mássá lesz az ember. Amikor jelen van, kitágul minden, amikor nem érzed jelenlétét, szinte elveszel a semmiben.  Feloldódsz, eltűnsz, valami megszűnik benned. Érzetek, érzések, megértések, felismerések, tapasztalások, találkozások születnek jelenlétében. Szeretet, szerelem, kiteljesedések. Kreativitás, erő, felszabaduló energia. Alázat, szolgálat, kegyelem.

A Mindenség szívdobbanása benned. A szívedben. Amikor érzed, hogy áramlik, lüktet, az élet. A Lélek az a valami, amiért érdemes élni, amiért érdemes akár mindent odaadni, tanulni, fejlődni, tapasztalni. Ha kell meghajolni, elengedni, megbocsátani. 

A Lélek, az életet adó levegő az embernek, a földi létben. 

Ha szeretnél emlékezni erre a minőségre, szeretnél így élni, és aztán másoknak is megmutatni, segíteni, várunk szeretettel a képzésben. A témaköröket úgy építettük fel, hogy lépésről-lépésre egyre közelebb vezessenek önmagad megértéséhez, és ezen keresztül a lényeghez.

Blue Energy System 10 különálló rendszer komplex összefüggésrendszere. A képzésben megismerheted, és elsajátíthatod ezeket az önálló rendszereket, és megismerheted azt a komplex látásmódot, aminek segítségével önmagadat egy teljesen új nézőpontból láthatod meg.

Témakörök amivel biztosan találkozni fogsz:

Családi rend elmélet, Integrál filozófia, Egzisztenciális létkérdések (halál, szabadság, egyedüllét, élet értelme, gyakorlati, és kreatív önismeret, számmisztika, Blue Energy System rendszerelmélet+ Bach-virágterápia alapok, Együttműködő, és Gyógyító kommunikáció, Lélek-Csillag energetika, Hős utazása, Aspektusaink *Belső út rendszere.

A rendszerek elvezetnek, elkísérnek ahhoz az ajtóhoz, amin csak te léphetsz be… A Lélekhez. A sajátodhoz, vagy ahhoz, akinek éppen segítesz. Megmutathatod az utat a többieknek, elmondhatod a lépéseket, hogy mit kell tegyenek ők ahhoz, hogy odaérjenek, ahova elindultak egyszer.

Bárki, bármit megtanulhat, megszerezhet, ha kitartóan dolgozik érte, de csak kevés ember kiváltsága, hogy kapcsolata lehet Lelkével.

A képzés havi díja 27.000, azaz Huszonhétezer forint/hónap, ami tartalmazza a gyakorlat, azaz a kötelező önismereti tábor díját is. (Szállásköltség, napi egyszeri meleg étkezés, szakmai program.)

Képzési idő: 12 hónap, elmélet távoktatásban, a táborban a második félévben lehet részt venni.

A képzés végén komplex elméleti, és gyakorlati vizsgát lehet tenni, ennek díja 25.000 ft.

Sikeres vizsga esetén Blue Energy System Mentor tanúsítványt állítunk ki, és jogosulttá válsz a rendszer önálló használatára.

Érdeklődni, jelentkezni lehet:

Szeretettel várunk, haladjunk együtt az úton!

%d blogger ezt szereti: