Lélek-Csillag energetika

SZÁMMISZTIKA és a SZÍNEK RENDSZERE  új minőségben.

Ahogy változik a Tudatosság, úgy változnak a módszerek is. Megújul, kitágul minden. Szeretnénk megmutatni neked azt, ahogy mi látjuk jelenleg a számokat és a színeket. Megmutatjuk, hogy milyen az, amikor a Lélek üzenete is belekerül a számmisztikai elemzésbe.

A Lélek-Csillag egy komplex összefüggésrendszer, több módszer segítségével láthatsz rá egyéni utadra, sors feladatodra. Új minőségű megértéseket kaphatsz, tisztábban láthatod saját magadat és utadat. A Számmisztika és a Színterápia alapjait és rendszer szabályait megtartva, tovább léptünk az új minőségű tudatosságba.

Megváltozott a számok milyensége, üzenete, jelentése, és ezáltal megváltozott minden! Mostantól új nézőpont szükséges a továbblépéshez! 

Segítünk, hogy szimbólumok segítségével megtaláld a saját igazságodat. A színek és számok segítenek felkutatni Önmagad.

A számok rendszerében a két legfontosabb fogalom a Napszám és Sorsszám, Sors feladat. A Napszám, az a nap amelyik napon születtél, megmutatja a Lélek üzenetét számodra, ha megismered ezt a számot, megtanulhatod, alapvető viszonyulásodat. Megmutatja, hogyan tudsz viszonyulni a világhoz, másokhoz, feladatokhoz.

A Sorsszám, sorsfeladat megmutatja, hogy erre az életre mi a pontos feladat. A sorsút megmutatja a hozzá vezető utat.

Ha látom mi a feladatom, hova és hogyan lehet eljutnom, és tudom, hogyan viszonyuljak ehhez a kérdéshez, akkor hogyan lehet, hogy mégsem sikerül bejárnom? Mi az, ami megakadályoz, ami visszatart?

Keresed, kutatod a választ és mégsem találod. Nem találod, nem találhatod, mert a világunkat ezidáig jellemző hetesség, időközben tizenkettességre váltott. A világunk megváltozott. Megváltoztak az igazságok. Megváltoztak a kiindulási és viszonyítási pontok, nincsenek már kész válaszok. Megértés van, ami az önálló kutatásból, tanulásból, ön-felfedezésből születik meg.

Itt az ideje, hogy megváltoztassuk eddigi hozzáállásunkat és belemerüljünk a saját életünkbe, saját felfedezéseinkbe.

Van egy üzenet, amit neked szántak és ez az üzenet nem más, mint a Lélek-Csillag üzenete.

Ismerd meg, fogadd magadba és kezdj valamit vele!

Ez a Csillag a TE Csillagod, neked szánták. Benned világít, téged gazdagít.

Nézzük, mit jelent az 1-es az új rendszerben (a teljesség igénye nélkül…)

  1. A kreatív teremtőlelek-csillag-kreativ-teremto

Te vagy az, aki érzed és éled az energiákat. Két kezedbe veszed, és teremtesz belőle. Számodra az élet kreativitás, lehetőség, hogy mindig valami újat mutass meg, újat teremts. Teremtéseid belőled jönnek létre, általad kelnek életre. Érzed, hogy mikor-minek van itt az ideje, mire van szüksége a többi embernek és aszerint teremtesz. Te magad vagy az energia, és te tudod ezt. Érzed az összes sejtedben, hogy az energia ott buzog benned. Nincs más dolgod, csak ki kell fejezned, meg kell mutatnod, formát kell adnod neki, hogy mindenki érezhesse, élhesse, kaphasson belőle. Teremts egy Új világot teremtő erőddel!

Gyere és ismerd meg te is ezt az új módszert, segítségével tégy egy lépést magadban, előre.

Időpont: 2017. November 11.-12..  szombat-vasárnap

Helyszín:  Budapest, szervezés alatt.

Részvételi díj: 30.000 ft/hétvége

Érdeklődni, jelentkezni lehet: 06-20-410-05-07,infovaradiandi@gmail.com

Várunk szeretettel!

%d blogger ezt szereti: