Önismereti képzések, csoportok

Szeretnénk megmutatni neked egy olyan világot, ami túl van az időn, ahol a mennyiség helyett, minőség van jelen. Szeretnénk neked megmutatni a TERET, ahol boldogan, örömben élhetsz, létezhetsz, ahol az Énből felébredhetsz és valódi, igazi Önmagadra lelhetsz.

MI abban hiszünk, hogy a valótlan mögött, mellett ott van a valódi, hogy ami egyszer meg volt, azt újra meglelheted, hogy ami egyszer már megtörtént akár csak egy pillanatra is, azt újra megélheted. Mindannyian megéltük az Egységet, onnan jöttünk, szívünkbe, Lelkünkbe zártuk az emléket. Itt van minden bennünk, és nem elfelejtettük, csupán álomba szenderültünk… s így bármikor, bármikor amikor úgy döntünk, újra felébredhetünk.

Felébredhetünk és kinyithatjuk szívünket és szemünket a jóra, igazra és valódira és megélhetjük mindennapjainkban. Segítő kezet nyújtunk neked, hogy magadra találhass, felébredhess, vigyázzuk első lépteidet.

Van egy TÉR, gyógyító tér amiben te is megpihenhetsz, feltöltődhetsz. Gyere és tölts időt velünk a Térben, töltődj szeretettel!

Szeretettel várunk önismereti csoportjainkban, tarts velünk!

– A Lélek hangján szólni  – Író, alkotó tábor

  • Szeptember 19.-23.

– Belső út=A megértés, elfogadás, elengedés útján. 

  • Október 13.-14.

Visszatérés…Gyógyulás a veszteségekből, fájdalomból. 

  • November 24.-25.

A programokról érdeklődni, jelentkezni lehet:

Várunk szeretettel!

%d blogger ezt kedveli: